terug
Hoe kunnen we u helpen?

ViaSana wil voorafgaand aan uw afspraak graag zoveel mogelijk informatie over uw bewegings- en pijnklachten hebben. U dient de zorgverlener waar u in behandeling bent geweest zelf schriftelijk toestemming te geven om deze gegevens naar ViaSana toe te sturen. Om het u makkelijker te maken heeft ViaSana toestemmingsformulieren gemaakt die u kunt invullen en op kunt sturen naar het andere ziekenhuis. Volg hiervoor onderstaande stappen:

  • Opvragen van beeldvormende onderzoeken (röntgenfoto’s, MRI, CT, etc.). Download en print dit toestemmingsformulier. Stuur het formulier ingevuld op naar de afdeling radiologie van de zorginstelling waar u bent geweest.
  • Opvragen van verslaglegging van een operatie en/of laatste consult. Download en print dit toestemmingsformulier. Stuur het formulier ingevuld op naar de betreffende afdeling (bijvoorbeeld orthopedie, neurologie of algemene chirurg) van de zorginstelling waar u bent geweest.
  • Vermeld bij de adresgegevens op de envelop duidelijk ter attentie van welke afdeling de envelop is. Als u beide toestemmingsformulieren verstuurd, dient u deze in aparte enveloppen te versturen.
  • Een week voor uw afspraak in ViaSana dient uzelf te controleren of de andere instantie uw gegevens naar ons heeft gestuurd, bel daarvoor een week voor uw afspraak met ons afsprakenbureau (0485 476 330). Bij afwezigheid van uw onderzoeken zijn wij genoodzaakt de afspraak te verzetten.
Corona maatregelen
laatste nieuws