Wereldwijd gerenommeerd schouderexpert Jo Gibson naar ViaSana

Een van ’s werelds bekendste schoudertherapeuten Jo Gibson komt op 11 oktober naar ViaSana in Mill. In de middag ziet zij patiënten die door orthopedisch chirurgen en fysiotherapeuten van ViaSana zijn geselecteerd. Het gaat om patiënten met complexe schouderklachten waarvoor nog geen passende behandeling is gevonden. Tevens is Gibson in de avond expertspreker op het Engelstalige symposium dat Schoudernetwerk Zuidoost Nederland  samen met ViaSana organiseert. Fysiotherapeuten kunnen zich aanmelden voor het symposium: 'Shoulder Essentials: Key ingredients in rehabilitation' via onderstaand formulier.

Opereren of fysiotherapie?

Naast knie, heup, rug, enkel en voetpatiënten ziet ViaSana jaarlijks zo’n 2.000 nieuwe schouderpatiënten. Als gespecialiseerde kliniek kan ViaSana veel van deze patiënten van hun klachten afhelpen. Bij slijtage of een gescheurde pees kan een operatie de beste oplossing zijn. Maar vaak geeft ook fysiotherapie een goed resultaat. Bijvoorbeeld bij een verstoord beweegpatroon of aangeboren instabiliteit. De kennis die Jo Gibson deze dag deelt worden gebruikt om al deze patiënten nog beter te helpen.

Jo Gibson

Jo Gibson is een Klinische Fysiotherapeut die werkzaam is voor het Royal Liverpool Hospital en West Kirby Physiotherapy. Ze is sinds 1995 werkzaam als schouderspecialist en al jaren internationaal bekend vanwege haar grote kennis over de beoordeling en revalidatie van schouderklachten. Gibson heeft gepubliceerd in Peer-reviewed journals en is mede-auteur van richtlijnen over schouderpathologie die wereldwijd worden toegepast. Zij is ook een bestuurslid van EUSSER (European Society of Shoulder & Elbow Rehabilitation) en voorzitter van het EUSSER Onderwijscomité.

Programma 'Shoulder Essentials: Key ingredients in rehabilitation'

Tussen 18.30 en 19.00 uur: Ontvangst
19.00 uur: Start eerste deel
20.00 uur: Pauze
20.15 uur: Start tweede deel
21.15 uur: Einde

Locatie, accreditatie en kosten

Het symposium vindt plaats in City Resort Mill. Dit hotel is gelegen op hetzelfde terrein als Kliniek ViaSana aan de Hoogveldseweg 1 te Mill. U kunt zich daar tussen 18:30 en 19:00 uur melden. U kunt het beste parkeren in de parkeergarage van het hotel en Fitland. Accreditatie wordt aangevraagd. Deelname is voor leden van het Schoudernetwerk Zuidoost Nederland gratis, niet leden betalen een kleine vergoeding van €25,-.

Om zoveel mogelijk praktijken de kans te geven deel te nemen, willen wij u vragen niet meer dan twee schoudertherapeuten per praktijk aan te melden.

Symposium volgeboekt

Dit evenement is erg populair! Omdat het maximaal aantal aanmelders (180) is bereikt, is aanmelden niet meer mogelijk. Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige infoavonden en ontwikkelingen van ViaSana, meldt u dan hieronder aan voor de nieuwsbrief voor zorgprofessionals.

Aanmelden nieuwsbrief fysiotherapeuten

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl

 • Praktijkgegevens

 •  *
 •  *
 •  *
  1111AA
 •  *
 •  *
  012-3456789
 • naam@bedrijf.nl