terug
Hoe kunnen we u helpen?

Sluitingsdatum zondag 10 december 2023

Wil jij het managementteam van ViaSana versterken?

Onze huidige HR-manager gaat een nieuwe uitdaging aan, daarom zijn wij op zoek naar een HR-manager die samen met medewerkers en management het HR-beleid verder ontwikkelt en uitvoert. 

Hebben wij wat jij zoekt?

Kliniek ViaSana levert verzekerde zorg en is volledig gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van bewegings- en pijnklachten. Meer dan 200 medewerkers zorgen samen met de specialisten dat patiënten een excellente behandeling krijgen bij aandoeningen aan de:

  • knie, 
  • heup, 
  • rug- en wervelkolom, 
  • schouder en arm, 
  • voet en enkel. 

Als één van de grootste orthopedische ZBC's van Nederland is ViaSana constant op zoek naar de beste zorg voor haar patiënten, met als belangrijkste doel hun kwaliteit van leven terug te geven.

Zijn wij jouw nieuwe uitdaging?

Jouw nieuwe functie is niet in beton gegoten, wij spreken liever met je af waar je verantwoordelijk voor bent en met welke collega’s je samenwerkt om tot een succesvolle invulling van je functie te komen. 

Binnen je nieuwe baan ben je verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en uitvoering van het HR-beleid. De tevredenheid onder medewerkers is hoog en dat moet vooral zo blijven. Daarom is het van groot belang dat het HR-beleid past bij de medewerkers van ViaSana en de arbeidsmarkt waarin ViaSana opereert. 

In deze functie werk je samen met een HR-medewerker/opleidingscoördinator, de ondernemingsraad en je collega’s van het managementteam.

Heb jij wat wij zoeken?

We kijken uiteraard naar je opleidingsniveau en de opgedane werkervaring, maar stellen hier geen concrete eisen aan. Veel belangrijker is het dat je kwaliteiten aansluiten bij je verantwoordelijkheden en dat je voldoet aan de verwachtingen van je toekomstige collega’s: 

Frens (HR-medewerker/opleidingscoördinator): “Mijn nieuwe collega is ondernemend, kritisch en besluitvaardig. Denkt met mij mee in salarisvraagstukken en vindt ook mijn visie op diverse onderwerpen waardevol. Doe daarbij een beetje humor en ik zie onze samenwerking graag tegemoet.”

Alfons (management controller): “Onze nieuwe HR-manager heeft als zesde zintuig een uitstekende mensenkennis, is in staat dat stapje verder te denken, staat tussen de mensen, maar verliest het bedrijfsbelang niet uit het oog.”

Bregje (manager kwaliteit en veiligheid): “Uiteraard heb je actuele kennis van relevante wetgeving en HR-ontwikkelingen. Maar je weet ook wat er speelt onder de medewerkers en je bent zichtbaar op de werkvloer. Je staat klaar voor collega’s als zij vragen hebben over secundaire arbeidsvoorwaarden, rooster en salaris. Onze nieuwe collega is sociaal, betrokken en heeft oog voor wat onze medewerkers en managers nodig hebben om goed te (blijven) werken en zich verbonden te voelen met ViaSana en elkaar.”

Dré (manager bedrijfsvoering polikliniek): “De nieuwe HR-manager is een dynamisch en oplossingsgericht persoon; hij/zij moet naast een HR-dienstverlener ook een sparringpartner zijn. Een verbinder en cultuurbewaker. Het aanspreekpunt voor de werknemers op gebied van HR gerelateerde zaken zoals coaching en ontwikkeling.”

Paul (algemeen directeur): “Ik werk graag samen met een gedreven sparringpartner voor alle HR-vraagstukken die het HR-beleid verder vorm geeft en zorgt dat we de juiste medewerkers op de juiste plek hebben.”

Mike (marketing manager): “Jaarlijks bepalen we met het MT de strategische doelstellingen voor het nieuwe jaar. Als nieuwe HR manager vertaal je jouw HR-visie naar structureel beleid en verbeterinitiatieven. Ik werk graag met een HR-manager die samen met mij op creatieve wijze personeel werft. Het is belangrijk dat we laten zien hoe leuk en waardevol het werken in de gezondheidszorg en onze kliniek is.”

Tineke (manager verpleegafdeling): “Voor mij is een goede samenwerking met de HR-manager essentieel om te zorgen voor gemotiveerde en goed presterende medewerkers. De eerste sollicitatiegesprekken en arbeidsvoorwaardengesprekken van nieuwe medewerkers doe ik graag samen met jou.”

Helmut (voorzitter OR/applicatiebeheerder HIX): "Voor een succesvolle samenwerking tussen management, OR en personeel is een evenwicht tussen empathie en vastberadenheid belangrijk."

Carola (manager facilitair bedrijf): “Ik zoek een collega bij wie ik spontaan kan binnenlopen om een HR-onderwerp te bespreken. De korte lijntjes zijn essentieel voor onze bedrijfsvoering en onze medewerkers.” 

Ger (manager bedrijfsvoering OK): “Ik zoek iemand die mij helpt met alle HR-vraagstukken die spelen in het operatie complex, zoals personeelstekorten en uitdagingen bij samenwerking tussen medewerkers en teams.”

Jan (contentmarketeer): ‘’Ik verwacht dat hij/zij communicatief sterk is en proactief meedenkt over de manier waarop we arbeidsvoorwaarden en het online leerplatform beter onder de aandacht kunnen brengen bij collega’s.”

Xander (de huidige HR-manager): “Ik weet zeker dat je ontzettend veel werkplezier gaat ervaren bij ViaSana.”

Bieden wij wat jij zoekt?

ViaSana biedt je een uitdagende en zelfstandige functie in een informele omgeving waarbij jij de mogelijkheid hebt om mee te groeien in een ambitieuze organisatie met veel ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. Uiteraard bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket (CAO ZKN) dat in lijn is met de ervaring die je meebrengt en meegroeit met je verdere ontwikkeling. Verder zorgen wij voor verse soep, fruit, een tegemoetkoming in sportkosten en meerdere gezellige evenementen per jaar.

Meer informatie over deze vacature

Wil je meer informatie over de functie dan kun je contact opnemen met Paul Kruijsen (algemeen directeur) of Xander van den Heuvel (huidige HR-manager) via 0485 476 330. Jouw sollicitatiebrief, voorzien van CV, kun je sturen aan Kliniek ViaSana, t.a.v. Xander van den Heuvel Afdeling HRM, per e-mail: hrm@viasana.nl.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: