terug
Hoe kunnen we u helpen?

Vanwege het coronavirus zijn de infoavonden geannuleerd. Om mensen met artrose van dienst te kunnen zijn houden de specialisten een online vragenuur. Kijk op www.viasana.nl/live voor meer informatie.

Heeft u artrose? Dan weet u als geen ander hoe pijnlijk deze aandoening kan zijn. U bent niet de enige; in Nederland hebben bijna 1,4 miljoen mensen artrose. Een klein deel krijgt een ‘nieuwe’ heup. Als specialistisch centrum plaatst ViaSana jaarlijks ruim 1.200 knie- en heupprothesen. Opereren gebeurt niet zomaar, er zijn veel behandelmogelijkheden. Daarom organiseren de specialisten van ViaSana regelmatig infoavonden. Al uw vragen worden beantwoord. Wat kunt u doen als u nog niet toe bent aan een prothese? Wat is artrose eigenlijk? Hoe ontstaat het? Wat is eraan te doen? Wanneer kom ik in aanmerking voor een prothese? Welke operatietechnieken zijn er en hoe verloopt de revalidatie? U krijgt eerlijke en realistische antwoorden. Persoonlijke vragen waarbij de specialist lichamelijk of beeldvormend onderzoek moet doen kunnen niet beantwoord worden.

Sprekers

Locatie

De infoavond vindt plaats in City Resort Mill. Dit hotel is gelegen op hetzelfde terrein als Kliniek ViaSana aan de Hoogveldseweg 1 te Mill. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het hotel.

Programma

  • Vanaf 18:30 uur – Ontvangst met koffie
  • 19:00 uur – Start presentatie
  • 20:30 uur – Einde presentatie

Aanmelden infoavond

Heeft u bewegings- of pijnklachten? Wij luisteren graag.

Corona maatregelen
laatste nieuws