terug
Hoe kunnen we u helpen?

Als operatieassistent ondersteun je samen met het team van twintig collega operatieassistenten de orthopedisch chirurgen bij een operatie. Je doet dit door het assisteren, instrumenteren en omlopen bij operaties conform de richtlijnen behorende bij diploma NVZ operatieassistent. De inbreng van de operatieassistent is proactief en draagt bij tot een efficiënt verloop van de operatie.

De collega die wij zoeken

  • is in bezit van een diploma NVZ OK assistent chirurgie;
  • heeft werkervaring en affiniteit met orthopedie;
  • is klantgericht en vriendelijk naar patiënten en collega's en hulpvaardig in het behandelen van wensen en behoeften van hen;
  • is een samenwerker die het leveren van een bijdrage aan het gezamenlijk resultaat van de afdeling belangrijk vindt;
  • kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • heeft de communicatieve vaardigheden om duidelijk informatie over te brengen op anderen.

Kenmerken ViaSana

Wij bieden

Een uitdagende en zelfstandige functie binnen een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. Uiteraard bieden wij een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket. Zo worden er geen weekend- en avonddiensten gedraaid.

Meer informatie over deze vacature

Wilt u meer informatie over de functie dan kunt u contact opnemen met Ger Creemers (manager OK) via 0485 476 330. Uw sollicitatiebrief, voorzien van CV, kunt u sturen aan Kliniek ViaSana, t.a.v. Xander van den Heuvel Afdeling HRM, per e-mail: hrm@viasana.nl.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: