terug
Hoe kunnen we u helpen?

Sluitingsdatum 15 januari 2019

Kliniek ViaSana is een focus kliniek voor klachten aan het bewegingsapparaat. Binnen de kliniek wordt de zorg geleverd door de medisch specialisten van de coöperatie MSB ViaSana, die bestaat uit 3 anesthesiologen/pijnbestrijders, een neurochirurg en 8 orthopedisch chirurgen. Samen met de medewerkers van de kliniek leveren we zorg op een hoog niveau, waarbij de patiënt centraal staat.
Per jaar zien wij poliklinisch ongeveer 13.000 nieuwe patiënten en vinden er ruim 3.000 operatieve behandelingen plaats.
We zijn op zoek naar een collega (m/v) die binnen onze organisatie de knie- en rugchirurgie versterkt en aantoonbare belangstelling en expertise in deze deelgebieden heeft.

De collega die wij zoeken:

  • ziet zorg als een continue uitdaging, waarbij kwaliteit en patiëntvriendelijkheid vanzelfsprekend zijn;
  • levert maatwerk bij iedere patiënt;
  • is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied;
  • ontwikkelt graag nieuwe concepten in de zorg.

Kenmerken ViaSana

Wij bieden

Een uitdagende functie binnen een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief, ideeën en creativiteit. Een prettige werkomgeving met enthousiaste en gedreven collega's. De collega zal werkzaam zijn als lid van het MSB, voor 4 dagen in de week (1 fte). Andere dienstverband constructies zijn bespreekbaar. Indiensttreding kan geschieden op korte termijn.

Meer informatie over deze vacature

Richt uw sollicitatiebrief met CV aan S.G.M. Rutten, voorzitter coöperatie MSB.

Per e-mail:
b.rutten@viasana.nl

Per post
Kliniek ViaSana
t.a.v. S.G.M. Rutten, voorzitter coöperatie MSB ViaSana
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill