terug
Hoe kunnen we u helpen?

Marjan ten Bokum

Marjan ten Bokum is 63 jaar en kon door problemen met haar knie niet goed lopen, zelfs fietsen was pijnlijk. Na plaatsing van een halve knieprothese zijn al haar klachten verdwenen en kan ze zelf weer skiën.

Marjanten Bokum

Wat waren uw klachten?

Mijn klachten waren: pijn, vooral bij het draaien van het been, van pijn in de nacht wakker worden, ik scheen nogal moeilijk te lopen, maar dat had ik zelf niet in de gaten en de knie was dik.

Waar kent u ViaSana van?

De arts had bij mij een kijkoperatie gedaan toen hij nog in Veldhoven werkte. Omdat mijn man fysiotherapeut was, wisten we dat hij naar ViaSana was verhuisd, mijn man stuurt daar als fysiotherapeut veel patiënten naartoe.

Wat weet u nog van de operatie?

Ik mocht mijn mp3 speler meenemen en heb heerlijk naar muziek liggen luisteren. Even voelde ik een beetje timmeren, maar voordat ik er erg in had zei de zuster dat ze al aan het hechten waren.

Hoe verliep de revalidatie?

De revalidatie ging zeer snel. Vier dagen na de operatie stond ik ineens in de kamer met m'n bordje met mijn lunch en ik zei tegen m'n man: ik ben mijn krukken vergeten!!!! Onze zoon en schoondochter hebben een sportcentrum dus vanaf dag 1 ben ik op de fiets gestapt en het zadel na enkele dagen steeds lager gezet zodat ik mijn knie steeds meer kon buigen. Verder lette mijn man er wel op dat ik goed liep, en als ik zat, was ik ook steeds aan het buigen. Wat het laatst was dat echt goed ging was de trap aflopen zonder te steunen.

Hoe gaat het nu met u?

Nu gaat het prima, heb nooit het idee gehad dat er iets vreemds in mijn knie zat. Wat ik nu heerlijk vind, is lange wandelingen maken, dat kon vorig jaar echt niet meer. Zelfs fietsen was op het laatst pijnlijk en nu gaat het uitstekend.

Ervaringen van patiënten

Wim van Soest

Wim van Soest
Knieprothese

Lambert van de Wiel

Lambert van de Wiel
Knieprothese

Thijs Daandels

Thijs Daandels
Kijkoperatie knie

Harry Boezer

Harry Boezer
Kijkoperatie knie

Youri Zoon

Youri Zoon
Voorste kruisbandoperatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie