terug
Hoe kunnen we u helpen?

dr. Roland Donk

Roland Donk heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 1993 is hij werkzaam geweest in het CWZ eveneens in Nijmegen. Daar heeft hij zich verder gespecialiseerd in rug- en kniebehandelingen.

In het centrum voor wervelkolomchirurgie, das Deutsche Skolisezentrum in Bad Wildungen, is hij opgeleid in alle grote en kleine operaties aan de rug. Later heeft hij zich gespecialiseerd in de microscopische en minimaal invasies ingrepen aan de lage rug. Als arts voor "manuaal Medizin" maakt hij breed gebruik van de niet operatieve mogelijkheden in de behandeling van lage rugpijn.

Verder is Roland Donk gespecialiseerd in verschillende kniebehandelingen zoals behandeling van meniscusletsel, voorste kruisband reconstructies en de totale knieprothese. Zowel bij de wervelkolom als de knieoperaties heeft hij ervaring opgebouwd met computernavigatie.

Naast zijn werkzaamheden in het CWZ is Roland Donk jarenlang orthopedisch consulent van voetbalclub NEC geweest. Daarnaast is hij voorzitter van de Dutch Spine Society geweest, waar hij nu nog altijd lid van is.

Overige informatie:

BIG-nummer: 49020675901
AGB-code: 3005071

Expertise behandelingen van dr. Roland Donk

Ervaringen van patiënten met dr. Roland Donk

Jan Peters

Jan Peters
Versleten knie

Wim van Soest

Wim van Soest
Knieprothese

Arthur van Neerven

Arthur van Neerven
Knieprothese

Ingrid Rosmalen

Ingrid Rosmalen
Voorste kruisbandoperatie

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door dr. Roland Donk?