terug
Hoe kunnen we u helpen?

Bart Muselaers

Behandeling

35 jaar vliegen achter de rug en ik zou nog wel 100 jaar door willen gaan maar mijn knieën willen/kunnen dat niet meer.

Die simpele 5 tot 10 stappen gaan nog wel in rust en met pijn, maar net niet wat sneller om die start te kunnen maken; het hoeft echt geen vliegende start te zijn maar je moet wel  wat snelheid hebben.

En met artose gaat dat niet meer.

Ik hoef die marathon niet te lopen en ook de Vierdaagse niet, maar net die 5 tot 10 stappen om een start te kunnen maken en dan urenlang in alle rust  en zo vrij als een vogel te kunnen vliegen en te kunnen genieten van het landschap zou geweldig zijn.

Onderzoek bij ViaSana heeft uitgewezen dat dit probleem met mijn knieën op te lossen is.

Ik mag geen marathon gaan lopen en niet gaan voetballen maar :

Vliegen = geen probleem.

Vereniging / Stichting

PTN / Parasailing Team Nistelrode

Motivatie

Sinds 1987 ben ik lid van de vereniging. Daar opleiding gevolgd, 10 jaar bestuurslid geweest en nu nog actief vliegend lid. Een gezonde actieve vereniging met een zeer verantwoord opleidingsklimaat. Een vereniging die door een lage contributie het schermvliegen voor iedereen toegankelijk maakt. 

Iedere zondag en ook vaak door de week vliegen we daar, uiteraard afhankelijk van de wind en het weer. In principe kunnen we in Nederland bijna overal vliegen als we ons houden aan de regelgeving; uiteraard niet boven Volkel, Schiphol of andere aangegeven plaatsen.

Los van Nederland hebben we gevlogen in zowat heel Europa met voorkeur voor de bergen en aan zee. Schitterende vluchten gemaakt in Spanje, Italië, Zwitserland, Frankrijk, Oostenrijk en Turkije. Urenlang en tot hoogtes van 2000 meter.

BartMuselaers

Vind jij dat het verhaal van Bart onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Bart Muselaers

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Corona maatregelen
laatste nieuws