terug
Hoe kunnen we u helpen?

Christiaan Leenders

Behandeling

2x Hemi Knieprothese, door Dr Martin Brinkman

Waar men in voetbal spreekt van totaalvoetbal, is mijn ervaring bij Viasana eenzelfde kwalificatie waardig. Van ontvangst bij de intake, 2 operaties, tot en met de begeleiding naar de auto was werkelijk alles tot in de puntjes geregeld. Van receptioniste tot en met de operatiezaal heb ik het gevoel gehad dat ik in goede handen verkeerde.

Stichting / Vereniging

HCPM (hockeyclub Peel en Maas)

Motivatie

HCPM is een vereniging waarin het sociaal karakter echt hoog staat aangeschreven en het sociaal welzijn van ieder lid op persoonlijk niveau meetelt. Wij zijn een vaste waarde voor leden en ouders met een basis waarop kan worden teruggevallen mochten er zich ook buiten de vereniging om welzijnsproblemen voordoen waarin wij een positieve bijdrage kunnen leveren. Al onze vrijwilligers zijn zich hiervan bewust en zijn ook van grote waarde om de ouders het gevoel te geven dat hun kinderen in goede handen verkeren.

Wat kunt u weer na de behandeling?

Ik ben als Voorzitter met de vereniging een zeer intensieve en belangrijke nieuwe weg ingeslagen om de drempel naar hockey te verlagen en zo een breder publiek aan te spreken. De essentiële rode draad in onze vereniging bestaat uit een redelijk vaste schare aan vrijwilligers die echt veel verschillende taken op hun schouders tornen. Als zodanig ben ik echt blij dat ik mijn taken als commissielid in 2 commissies, en mijn taak als trainer/coach van jong dames 1, onbegrensd het voorbeeld kan blijven geven.

Vind jij dat het verhaal van Christiaan onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Christiaan Leenders

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.