terug
Hoe kunnen we u helpen?

Corrie Degen van Tilburg

Wij hebben veel hulp nodig voor de Scholen,Weeshuizen,Kinderdagverblijven, Bejaardentehuizen, Geestelijke Gehandicapten huis

A.I.D.S. huis, Sloppenwijken,Straatkinderen,Opvanghuis voor jonge moeders met kinderen die hun huis moeten verlaten omdat hun man is overleden daardoor kunnen ze nergens anders terecht en dan de Arme gezinnen nog, we doen dit werk al 21 jaar met liefde,ook hebben we afgelopen jaar een koninklijke onderscheiding gekregen.
We zijn geen stichting maar hopen dat we in aanmerking komen, zodat de kinderen scholing krijgen en een kans krijgen voor hun toekomst.
In de loop der jaren hebben we bedden, lakens, wasmachines gedoneerd en douches,toiletten,wastafels laten bouwen voor de weeshuizen .Ook hebben we computers,rugzakken,schoenen, lesmaterialen,banken, printers en kasten voor de scholen gekocht. Voor de sloppenwijken hebben we levensmiddelen pakketten en kleding uitgedeeld. Dit is slechts een kleine greep van alles wat we gedaan hebben. Vier januari gaan we weer zes weken werken in India en hopen ook nu weer veel goeds te mogen doen.

  • Artrose knie
CorrieDegen van Tilburg

Vind jij dat het verhaal van Corrie onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Corrie Degen van Tilburg

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Corona maatregelen
laatste nieuws