terug
Hoe kunnen we u helpen?

Frans de Poorter

Behandeling

Ik heb in maart 2022 in ViaSana een revisie knie (rechts) ingreep ondergaan uitgevoerd door Dr Brinkman. Mijn eerdere ervaring met ViaSana 11 jaar geleden knieprothese (rechts) ingreep gedaan door Dr Sala. Die ik als positief heb ervaren 11 jaar geleden, vakkundige behandeling + nazorg was de keuze voor Via Sana voor mij voor de hand liggend. Had er dan ook voor 100% vertrouwen dat ook deze ingreep zou slagen, hoewel ik er wel tegen op zag.

Ook ben ik Twintig jaar geleden al door Dr Sala geopereerd aan mijn linker knie (knie prothese) die nog steeds optimaal functioneert.

Stichting / Vereniging

“Petanque club Amitie” (wat betekent vriendschap) 

Motivatie

De reden hiervoor is dat ik lid ben van deze vereniging, en dat PC Amitie een positieve uitstraling heeft naar de gemeenschap. Iedereen binnen deze vereniging voelt zich thuis en op zijn gemak. Binnen. De vereniging wordt op zowel recreatieve als op competitieve manier de Petanque sport beoefend.

Het sociale aspect speelt binnen de vereniging een belangrijke rol. PC Amitie draagt er zorg voor dat ouderen gehandicapten en sociaal zwakkeren niet in een isolement raken. Deze groep kan dan ook volledig deelnemen aan activiteiten, indien noodzakelijk met de nodige ondersteuning en begeleiding.

Door Corona en door de alsmaar stijgende kosten zoals energie, inkoop bar benodigdheden enz. zou een financieel opkikkertje van harte welkom zijn om de activiteiten voor deze doelgroep te kunnen blijven organiseren.

Wat kunt u weer na uw behandeling?

Door deze laatste behandeling ben ik pijnvrij, kan weer fietsen, een tijd achter elkaar lopen en staan wat ik voor de operatie  niet meer kon. Ook heb ik de afspraak met onze 2 zonen, op mijn 65e verjaardag kunnen verwezenlijken weliswaar 2 jaar later. In september 2022 hebben we samen met mijn partner, 2 zonen en een vriendin De Mount Ventoux kunnen beklimmen op de renfiets, een grote wens van mij.

Voor PC Amitie waar ik in de organisatie zit kan ik me weer voor 100% inzetten. Kan weer een hele middag lopen/staan zonder pijn. En ook geen reactie meer de dag erna. Ik zag enorm tegen de operatie op maar door mijn positieve ervaringen en vertrouwen in het behandelteam is alles goed gekomen.

Fransde Poorter

Vind jij dat het verhaal van Frans onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Frans de Poorter

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.