terug
Hoe kunnen we u helpen?

Herman Verzijl

Behandeling

Een volledige knieprothese. 13 september 2022 stond mijn eerste afspraak gepland bij ViaSana, het lopen ging voortaan zeer moeizaam, elke stap die ik zette was pijnlijk. Het personeel was zeer vriendelijk. Na een grondig onderzoek en foto's maken was de enige optie een nieuwe knieprothese. Binnen anderhalf uur heb ik alle afdelingen doorlopen om een afspraak te kunnen maken voor een operatie.

Stichting / Vereniging

IVN Maas en Niers, Kampweg 10, 6591XV Gennep

Motivatie

Het IVN is een natuurvereniging voor jong en oud. Ik ben zelf aktief lid en zet mij in voor de uilenwerkgroep. Het in stand houden van deze bijzondere dieren is zeer belangrijk. Wij zijn veel onderweg voor het maken van geschikte nestkasten en controles hiervan. Alles wordt landelijk in een database vastgelegd om te monitoren hoe het gaat met deze dieren.

Wat kunt u weer na uw behandeling?

Ik ben veel onderweg in de natuur, het struinen door de bossen en bezoeken aan boerenerven kan ik nu weer bijna pijnloos. Het gaat zelfs zo goed dat ik in het volgende seizoen ook weer de ladder op kan om de nesten te controleren. Ik ben zeer tevreden over de voortgang. Het gaat elke dag weer iets beter en hoop over enkele maanden zonder pijn te kunnen genieten van de mooie natuur en de dieren die hier in leven.

HermanVerzijl

Vind jij dat het verhaal van Herman onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Herman Verzijl

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.