terug
Hoe kunnen we u helpen?

Ingrid Heijmans

Behandeling

In mei en september 2020 zijn in Kliniek Via Sana in mijn beide knieen een totale knieprothese geplaatst. Ik kijk terug op een superfijne begeleiding voorafgaand en na de operaties. Tijdens de opnames ben ik zeer professioneel en met veel persoonlijke aandacht bij jullie geopereerd en verzorgd, als in een hotel!

Stichting / Vereniging

Franciscus Hospice, Stichting Eerbied voor het leven

Motivatie

Ik ben al meerdere jaren vrijwilliger in dit Hospice en ik vind het heel dankbaar om iets te mogen betekenen voor medemensen in de laatste fase van hun leven, van het bakken van een appeltaart tot het spelen van een spelletje of het geven van een voetmassage. Elke donatie wordt benut om dit doel na te streven. Ik hoop dat de bewoners net zo genieten van deze laatste zorg, zoals ik dat bij ViaSana heb ervaren.

Wat kunt u weer na de behandeling?

Dit werk, waarin ik zorg aan bed verleen in samenwerking met verpleegkundigen, was voor mij bijna onmogelijk door continue pijn dag en nacht en het belemmerde mij in alles wat ik deed. Nu, na 2 operaties, vlieg ik weer door ons hospice en kan ik mij weer pijnloos voortbewegen, traplopen of een wandelingetje maken met bewoners. Ik kan mijn werk weer vol enthousiasme en overgave doen en daar wordt iedereen blij van!

IngridHeijmans

Vind jij dat het verhaal van Ingrid onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Ingrid Heijmans

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.