terug
Hoe kunnen we u helpen?

Maartje Swaans

Behandeling 

Ik had knieklachten waarvoor een MRI is gemaakt. Uit het gesprek met de orthopeed bleek dat er kraakbeenschade in mijn knie zat en heb ik het advies gekregen om in eerste instantie te gaan trainen om van mijn klachten af te komen. Een operatie om dit te herstellen zou,bij blijvende klachten altijd nog kunnen. Ik ben erg blij met dit advies en ik ben nu klachtenvrij zonder operatie. 

Stichting / Vereniging 

Roparunteam 369 Jumbo Logistiek 

Motivatie 

Ons team zet zich in voor stichting Roparun waarvan het motto is "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven." Dit doet ons team door geld in te zamelen voor de estafetteloop die stichting Roparun elk jaar met Pinksteren organiseert. Het geld dat met deze loop wordt opgehaald gaat via stichting Roparun naar goede doelen en initiatieven die voor mensen met kanker leuke activiteiten organiseren, zodat ze ondanks hun ziekte mooie herinneringen kunnen maken met dierbaren. 

Wat kunt u weer na de behandeling?

Doordat ik nu klachtenvrij ben kan ik ons team weer optimaal ondersteunen als verzorger/fysiotherapeut. Ik hoop op termijn ook een stuk mee te kunnen hardlopen tijdens de Roparun om zo het echte Roparungevoel te kunnen ervaren. 

MaartjeSwaans

Vind jij dat het verhaal van Maartje onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Maartje Swaans

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.