terug
Hoe kunnen we u helpen?

Marco Gerrits

Behandeling 

Ik ben geopereerd aan een volledig gescheurde meniscus in de binnenzijde van de rechterknie. Het gehele traject; van MRI scan tot operatie en nazorg heb ik als heel prettig en zorgvuldig ervaren. Dankzij de operatie is het voor mij mogelijk mijn hardloop activiteiten weer op te pakken. En hoop ik binnenkort de halve marathon te hardlopen. Ik ben Viasana zeer dankbaar. 

Stichting / Vereniging 

Duurloopvereniging Duvaria 

Motivatie 

Ik kies deze vereniging omdat de leden mij in mijn herstelperiode begeleid hebben om weer op niveau te kunnen hardlopen. Daarnaast bieden ze voor iedereen van elk niveau in de regio hardloop trainingen aan. Ook hebben ze sinds kort een eigen renbaan gerealiseerd waar iedereen openbaar gebruik van kan maken. Ik vind dat initiatieven om de gezondheid van mensen te bevorderen zeker gestimuleerd moeten worden. Met de eventuele sponsoring zouden we hier meer bekendheid aan kunnen geven en het trainingsprogramma eventueel uit kunnen breiden. 

Wat kunt u weer na de behandeling?

De behandeling heeft ervoor gezorgd dat ik mijn hardloopactiviteiten weer kan hervatten bij deze vereniging. En mijn herstelproces heeft me gemotiveerd om nieuwe leden te werven om zo de voordelen van een betere levensstijl op sportieve basis te promoten. En wellicht in de toekomst bij deze vereniging als trainer actief te zijn. 

MarcoGerrits

Vind jij dat het verhaal van Marco onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Marco Gerrits

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.