terug
Hoe kunnen we u helpen?

Marian Schijf

Behandeling 

Knieklachten. Prima ervaring, je wordt snel en deskundig geholpen in een prettige sfeer. 

Stichting / Vereniging 

Beweegcollectief Mook en Middelaar 

Motivatie 

Deze vereniging organiseert voor senioren bijna dagelijks nordic walking wandelingen voor senioren met chronische aandoeningen waaronder veel lopers met heup, knie en voetklachten. Tijdens de wandelingen worden oefeningen gedaan die van de site van ViaSana komen. In een prettige sfeer en met prachtige wandelingen, variërend van drie kwartier tot anderhalf uur met na afloop altijd een kopje koffie proberen senioren kracht en uithoudingsvermogen te geven en te laten genieten van de natuur. Zo trainen we ze voor en na de operatie. 

Mochten we winnen en ik denk dat we best wel een goede kans maken dan gaan we dit geld besteden aan gratis technieklessen voor de doelgroep 80 jarige, naar buiten is vaak het juiste middel tegen eenzaamheid en smering van gewrichten en spieren. Ook scholing is een mooi doel, misschien kan er een kniespecialist van ViaSana eens een scholing geven voor onze docenten en begeleiders over de ins en out wat wel en niet te doen bij b.v. bij knieklachten. Mochten we de eerste prijs winnen dan kopen we voor onze vrijwillige wandelbegeleiders een nieuw shirt, waar ViaSana als sponsor op zou kunnen staan!

Wat kunt u weer na de behandeling? 

Zelf loop ik als docent met deze groepen mee. Zorg ongemerkt voor kracht, flexibiliteit en conditie. Tevens zorgen we voor gezelligheid waardoor ze meerdere malen per week komen lopen. 

MarianSchijf

Vind jij dat het verhaal van Marian onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Marian Schijf

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.