terug
Hoe kunnen we u helpen?

Paul in den Bosch

Behandeling

Ik heb in een jaar tijd 2 nieuwe knieën gekregen. Beide ingrepen verliep zeer goed en vlot, de verzorging in Mill was erg goed. Nu 7 weken na de laatste operatie loop ik weer als een kievit, kan weer volop fietsen en nog een paar weekjes en ik kan weer mijn geliefde golfsport gaan beoefenen.Al met al ben ik zeer tevreden en kan iedereen met slechte knieën ViaSana aanbevelen.

Stichting / Vereniging

Energy4All

Motivatie

Er worden in NL per week ongeveer 2 kinderen geboren met een energiestofwisselingsziekte. Bij ernstige vorm van deze ziekte overlijdt 50% van deze kinderen voor dat zij 10 jaar zijn en 70% wordt niet volwassen. En er is nog steeds geen medicijn. Energy4All ondersteunt het onderzoek naar dit broodnodige medicijn. Er is licht aan het eind van de tunnel, testen verlopen voorspoedig maar er is voor de laatste eindspurt heel veel geld nodig. Alles helpt, dus steun ons door op dit project te stemmen.

Wat kunt u weer na de behandeling?

Doordat ik nu weer normaal kan lopen kan ik me fysiek nog meer inzetten voor de stichting en ook weer aan een aantal activiteiten die we organiseren zelf deelnemen. Daardoor kan ik nog meer bijdragen aan het meer bekendheid genereren voor deze rotziekte, stichting Energy4All en hopelijk ook meer geld bijeenbrengen om het onderzoek naar het medicijn te steunen.

Paulin den Bosch

Vind jij dat het verhaal van Paul onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Paul in den Bosch

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.