terug
Hoe kunnen we u helpen?

Suzan Denes

Behandeling

Na 2,5 jaar, na een blessure steeds slechter kunnen lopen, bleekt op mijn linke heup een flinke slijtage is ontstaan. Kraakbeen helemaal weg. Ik koos voor ViaSana voor een nieuwe heup.

Perfecte voorlichting, nog perfecter operatie, vakkundig en meelevend, vriendelijk. Nu nog na net 3 maanden pijnloos, krukloos lopen. Ongekend vooruitgang. Viel mij nieuwgeboren. Dank aan ViaSana.

Stichting / Vereniging

Dat.mfc engelbewaarder baarlo

Motivatie

Bij mfc Engelbewaarder in Baarlo wordt veel gedaan voor ouderen en zeker voor eenzame ouderen. Daar ben ik vrijwilligster. Door mijn zwakke heup, kon ik niet meer in het dagelijkse activiteiten deelnemen, terwijl het heel hard nodig is, nu dat de zorg minder kapaciteit beschikbaar heeft. Nu, met mijn nieuwe heup kan ik voor onze ouderen dagelijks klaarstaan om hun dagen vervrolijken. Zij hebben het verdient! Ontzettend blij dat ik mij er voor in kan zetten.

Wat kunt u weer na de behandeling?

Om weer flexibel en pijnloos mijn vrijwilligster werk kan verrichten. Zonder het perfecte behandeling, operatie en begeleiding van ViaSana was het allemaal niet denkbaar.

Vind jij dat het verhaal van Suzan onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Suzan Denes

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.