terug
Hoe kunnen we u helpen?

Manege de Binckhorst

Mijn kind Lorca heeft hersenbeschadiging. Hierdoor is hij fysiek heel erg beperkt. Het vinden van een geschikte sport is niet makkelijk omdat het voor hem heel moeilijk is om te sporten door zijn beperking. Manege de Binckhorst in Rosmalen biedt kinderen en volwassenen met een handicap de mogelijkheid om paard te rijden. Dankzij de medewerkers en vrijwilliger van de manege en de speciale voorzieningen die voor gebuikt worden, kan Lorca paardrijden in het bos. Dat vindt hij erg leuk.

Het is belangrijk voor kinderen en volwassen met een handicap dat ze deel kunnen blijven nemen in de samenleving. Sporten biedt de mogelijkheid voor ze om sociale contacten op te doen en gezond blijven. Daarnaast geven paarden erg veel rust en is het fijn om contact met ze te maken. De manege heeft financiële steun nodig omdat het begeleiden van mensen met een handicap ook extra aandacht vraagt.

Het zou fijn zijn als we veel stemmen krijgen en een kans maken op een sponsorbedrag voor de manage de Binckhorst. Dat verdienen ze echt!

Bedankt

Rosa en Lorca

RosaSánchez

Vind jij dat het verhaal van Rosa onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Rosa Sánchez

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.