terug
Hoe kunnen we u helpen?

ViaSana levert verzekerde zorg en is volledig gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van bewegings- en pijnklachten. De specialisten van ViaSana behandelen patiënten bij aandoeningen aan de knie, heup, rug- en wervelkolom, schouder en arm, voet en enkel. Als één van de grootste orthopedische ZBC's van Nederland is ViaSana constant op zoek naar de beste zorg voor haar patiënten, met als belangrijkste doel hun kwaliteit van leven terug te geven.

Korte wachttijden

Door de aan- en afwezigheid van specialisten op elkaar af te stemmen is er altijd een specialist waar u snel terecht kunt. In onderstaande tabel vindt u de wachttijd in weken voor een afspraak op de polikliniek en het aantal weken dat u daarna moet wachten tot u geopereerd kan worden.

Lees meer over korte wachttijden

Korte wachttijden

Verzekerde zorg

Kliniek ViaSana heeft met alle grote zorgverzekeraars afspraken gemaakt. De meeste behandelingen zijn gecontracteerd. Indien een behandeling gecontracteerd is, worden de kosten van uw behandeling binnen de kliniek volgens uw polisvoorwaarden vergoed uit de basisverzekering.

Lees meer over verzekerde zorg

Verzekerde zorg

Efficiënte werkwijze

ViaSana probeert uw afspraken zo efficiënt mogelijk te plannen, zo hoeft u niet onnodig vaak terug te komen. Het kan zijn dat direct na uw eerste afspraak alle voorbereidende onderzoeken afgerond zijn en u gepland staat voor een operatie.

Lees meer over onze efficiënte werkwijze

Efficiënte werkwijze

Zeer hoge patiënttevredenheid

In het eerste kwartaal van 2016 werden voor de eerste keer de door Stichting Miletus en zorgverzekeraars ontwikkelde PREM patiëntervaringsmetingen uitgevoerd. Onlangs werden de resultaten gepubliceerd. Van de 37 zorginstellingen die meededen scoorde ViaSana op veel vragen het hoogste cijfer. Het onderzoek bestaat uit vragen die betrekking hebben op onderwerpen als informatieverstrekking, bejegening, inspraak en nazorg.

Lees meer over de hoge patiënttevredenheid

Zeer hoge patiënttevredenheid

De gratis award-winning app

De ViaSana Voorlichter is een app die u kunt downloaden voor uw Android of Apple toestel. Op deze pagina ziet u een demo. Deze demo werkt alleen op Chrome, Safari, Opera en tablet browsers. Download de gratis app voor uw smartphone of tablet via de download links onderaan de pagina.

Lees meer over de app

De gratis award-winning app

Wetenschappelijk onderzoek

ViaSana doet medisch (wetenschappelijk) onderzoek om de kwaliteit van haar zorg verder te verbeteren. Zo worden behandelingen geoptimaliseerd en kunnen toekomstige patiënten beter worden voorgelicht.

Lees meer over wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek

Fijne en gastvrije omgeving

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor een dagbehandeling, mag u dezelfde dag weer naar huis. Als uw operatie één of meerdere overnachtingen vereist, kunt u overnachten in één van de comfortabele patiëntenkamers waarover ViaSana beschikt.

Lees meer over de fijne en gastvrije omgeving

Fijne en gastvrije omgeving

Gezondheidscentrum

ViaSana maakt deel uit van een groot gezondheidscentrum. In het gebouw bevindt zich het diagnostisch centrum DiaSana, een fysiotherapeutisch centrum, een hotel en een restaurant, waar ook uw vrienden en familie kunnen overnachten en eten.

Lees meer over het gezondheidscentrum

Gezondheidscentrum

Jarenlange ervaring

ViaSana betekent in het Latijn: "De weg naar gezondheid". Ons logo toont deze opgaande weg waarin de liggende en rustende patiënt te zien is. ViaSana heeft deze opgaande weg de afgelopen jaren ook doorlopen.

Lees meer over onze jarenlange ervaring

Jarenlange ervaring

ZKN Keurmerk

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is de brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken in Nederland. Om u als patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden heeft ZKN, in samenwerking met een onafhankelijk certificeringinstituut, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. 

Lees meer over ons ZKN keurmerk

ZKN Keurmerk

Specialistische chirurgen

Elke chirurg in ViaSana is gespecialiseerd in behandelingen van een klein aantal gewrichten. Hierdoor voeren zij vaak dezelfde operatie uit, waardoor zij meer expertise opbouwen. U bent verzekerd van een uiterst deskundige arts die u onderzoekt, adviseert en wanneer nodig behandelt.

Lees meer over onze specialistische chirurgen

Specialistische chirurgen