Medische deskundigheid

Hoewel ViaSana pas in 2005 is geopend, hebben de specialisten hun werkervaring al jaren opgebouwd in andere gerenommeerde zorginstellingen. Zij passen de nieuwste behandeltechnieken in hun vakgebieden toe. Dankzij hun ervaring en de moderne faciliteiten van ViaSana kunnen ze topkwaliteit leveren. U bent verzekerd van een uiterst deskundige, geregistreerde arts die u onderzoekt, adviseert en wanneer nodig behandelt.

Moderne operatiekamers

ViaSana beschikt over drie hypermoderne operatiekamers waarmee een extra dimensie aan kwaliteit en veiligheid wordt gegeven. Alle speciaal voor operatiekamers ontwikkelde wandsystemen zijn door onafhankelijke laboratoria getest op brandwerendheid, chemische resistentie en geluidsisolatie. De luchtzuivering van alle drie de operatiekamers (noodzakelijk voor een steriele omgeving) voldoet aan de allerhoogste internationale normen, waardoor de kans op infecties beduidend kleiner is. Daarnaast heeft ViaSana een aantal aanvullende maatregelen getroffen rond het gedrag en gebruik van techniek tijdens een operatie. Zo zijn er speciale regels voor het spreken, gecontroleerd bewegen en het in- en uitlopen van de operatiekamer door het operatiekamerpersoneel.

Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Operatiekamer
Instrumentaria
Instrumentaria

Zelfstandige Klinieken Nederland

Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN) is de brancheorganisatie voor zelfstandige klinieken in Nederland. Om u als patiënt betrouwbare en optimale kwaliteit van medische zorg te bieden heeft ZKN, in samenwerking met een onafhankelijk certificeringinstituut, een kwaliteitskeurmerk ontwikkeld. Met het ZKN-keurmerk ziet ZKN erop toe dat de kwaliteit van de klinieken op een hoog peil staat en blijft staan. De klinieken met een ZKN-keurmerk voldoen aan de strengste eisen.