terug
Hoe kunnen we u helpen?

ViaSana Voorlichter

De ViaSana Voorlichter is een app die u kunt downloaden voor uw Android of Apple toestel. Op deze pagina ziet u een demo. Deze demo werkt alleen op Chrome, Safari, Opera en tablet browsers. Download de gratis app voor uw smartphone of tablet via de download links onderaan de pagina.

Waarom downloaden?

  • App gebruikers zijn beter voorgelicht;
  • Actieve voorlichting met pushberichten;
  • De juiste informatie op het juiste moment;
  • Voorlichting met video's.

Familie en vrienden

Laat familie en vrienden de app ook downloaden. Zo zijn ook zij op de hoogte van uw operatie.

Is de app niks voor u?

De papieren folder geeft voldoende informatie om u goed voor te lichten.

Stap 1: Download de gratis app

Zoek naar: 'Patient Journey' in de appstore of download direct via onderstaande links. Druk vervolgens op het betreffende item om die te downloaden en te installeren.

Stap 2: Vul operatie en datum in

Open de app, kies ViaSana Voorlichter, voer uw operatiedatum en behandeling in. Beiden kunt u altijd aanpassen, druk hiervoor op de 'Instellingen' tab rechtsonder in de app.

Stap 3: Laat u voorlichten

De app heeft patiënteninformatie opgedeeld in een tijdlijn. U krijgt vóór en na de operatie korte berichten op het moment dat dit voor u van belang is.

Patiënt over de app

Mevrouw Wenzkowski is sportdocente, door pijn moest ze haar beroep tijdelijk opgeven. Maar inmiddels gaat het beter. In een interview vertelt ze hoe de operatie en de app haar daarbij geholpen hebben. Bent u ook tevreden over de app?

"Voor mijn klachten kwam ik in een zorginstelling in Apeldoorn. Daar bleek dat ik een standsbeencorrectie moest ondergaan helaas deden ze deze operatie daar niet. Ze stuurde mij door naar ViaSana in Mill. Inmiddels kan ik bijna alle sporten weer doen die ik voor mijn klachten ook deed. Het is erg meegevallen en dat komt mede door de app. De plaat die in het bovenbeen gezet is, moet er helaas weer uit, deze veroorzaakt nog pijn. Hier was ik vooraf al door de arts, maar ook door de app, van op de hoogte gesteld."

"Natuurlijk krijg je een papieren folder mee naar huis maar die leg je ook weer weg. Mijn telefoon heb ik altijd bij me. Als de app me dan de dag na de operatie een pushberichtje stuurt met informatie ben ik sneller geneigd deze te lezen. Maar ook op andere momenten is de app fijn. Er zitten soms weken tussen de afspraken die je in de kliniek hebt. Tussen de afspraken door stuurt de app pushberichtjes met informatie, zo wordt je als het ware langzaamaan voorbereidt op de operatie. Maar ook in de maanden na de operatie geeft de app het gevoel dat je in contact staat met de kliniek. Dat is erg prettig."

Corona maatregelen
laatste nieuws