terug
Hoe kunnen we u helpen?

Parkeren

Wanneer alle parkeerplaatsen bij de ingang bezet zijn, kunt u in het parkeerdek aan de achterkant van de kliniek parkeren. Omdat in het parkeerdek geen lift aanwezig is, raden wij mensen die slecht ter been zijn aan om zich eerst bij de ingang af te laten zetten. Op alle parkeerplaatsen rondom de kliniek kunt u gratis parkeren.

Bezoektijden

De bezoektijden zijn van 10.00 uur tot 21.00 uur. Mogelijk heeft de patiënt behoefte aan rust, wij raden aan om niet met meer dan twee personen tegelijk de patiënt te bezoeken. Bezoek ontvangen kan een ontspannende afleiding zijn voor patiënten. Na een ingreep kan het echter ook inspannend en vermoeiend zijn. Probeer daarom met de patiënt af te spreken of hij/zij hieraan toe is

Bellen met een patiënt

Patiënten mogen binnen ViaSana gebruik maken van hun mobiele telefoon. Daarnaast is iedere patiënten-kamer telefonisch bereikbaar. Als de patiënt het nummer nog niet aan u heeft doorgegeven kunt u altijd bellen met de receptie van ViaSana.

Laptop

Wanneer u een laptop of ander WIFI-gereed apparaat meeneemt, maakt u gratis contact met onze WIFI-hotspot; "Gastennet".

Lezen

De kliniek heeft een uitgebreide leesmap en kranten.

Eten en drinken

U kunt ontbijten, lunchen en dineren bij "City Resort Mill". Het is ook mogelijk om op de kamer van de patiënt mee te lunchen of dineren (ontbijten helaas niet). Meld dit voor 14.30 uur bij de verpleging. U kunt dan tijdig een bon afhalen voor gereduceerde tarieven bij de receptie van het hotel. Per patiënt kan één bezoeker mee-eten op de patiëntenkamer.

Overnachten

Bezoekers kunnen tegen gereduceerde tarieven overnachten in "City Resort Mill". U dient op tijd te reserveren. De overnachting is inclusief ontbijt.
City Resort Hotel MillT 0485 477 210

Ontspanningsmogelijkheden

Bezoekers van ViaSana kunnen een dagkaart van sportcentrum Fitland aanschaffen.
www.fitland.nl, T 0485 455 000

Bij de wellnessboot zijn sauna's, een saunatuin aan het water, stoomcabines en een beautyafdeling met de mogelijkheid tot een schoonheidsbehandeling of massage. Bezoekers kunnen gebruikmaken van de beautyafdeling zonder de entree van de sauna te hoeven betalen.
www.wellnessboot.nl, T 0485 471 717

In de omgeving van de kliniek zijn bewegwijzerde fiets- en wandelpaden waar u kunt genieten van de prachtige Brabantse omgeving. Bij het hotel kunnen ze u nader informeren.
www.cityresorthotelmill.nl, T 0485 477 210

Corona maatregelen
laatste nieuws