terug
Hoe kunnen we u helpen?

Parkeren

Wanneer alle parkeerplaatsen bij de ingang bezet zijn, kunt u in het parkeerdek aan de achterkant van de kliniek parkeren. Omdat in het parkeerdek geen lift aanwezig is, raden wij mensen die slecht ter been zijn aan om zich eerst bij de ingang af te laten zetten. Op alle parkeerplaatsen rondom de kliniek kunt u gratis parkeren.

Bezoektijden

De bezoektijden zijn van 10.00 uur tot 21.00 uur. Patiënten mogen vanwege corona één bezoeker ontvangen. Bezoek ontvangen kan een ontspannende afleiding zijn voor patiënten. Na een ingreep kan het echter ook inspannend en vermoeiend zijn. Probeer daarom met de patiënt af te spreken of hij/zij hieraan toe is

Bellen met een patiënt

Patiënten mogen binnen ViaSana gebruik maken van hun mobiele telefoon.

Laptop

Wanneer u een laptop of ander WIFI-gereed apparaat meeneemt, maakt u gratis contact met onze WIFI-hotspot; "Kliniek ViaSana".

Lezen

De kliniek heeft een uitgebreide leesmap en kranten.

Ontspanning om de hoek

Het centrum van Mill ligt op vijf minuten loopafstand. Hier vindt u verschillende restaurants en winkels. Op het terrein van Kliniek ViaSana ligt Fletcher Wellness-Hotel Brabant-Mill. Bekijk de website voor actuele prijzen van onderstaande faciliteiten. Voorkom teleurstelling, reserveer op tijd!

  • Ontbijten, lunchen en dineren.
  • Overnachten. 
  • De Wellnessboot, ruim 30 verschillende sauna- en wellnessfaciliteiten. 
  • Huur een e-bike bij de receptie van het hotel en ontdek de Brabantse natuur.
Corona maatregelen
laatste nieuws