terug
Hoe kunnen we u helpen?
ViaSana sponsort uw stichting of vereniging

Bent u patiënt bij ViaSana (geweest) en dankzij een advies of behandeling weer in beweging bij een club, vereniging of goed doel? Dan kunt u meedoen aan de sponsorverkiezing. 

Een advies, operatie of pijnbehandeling van ViaSana draagt bij aan de mogelijkheid om weer goed te kunnen bewegen en te doen waar u zich goed bij voelt. Bewegen is gezond, het maakt uw spieren en gewrichten sterker, verbetert uw conditie en verkleint de kans op (nieuwe) pijnklachten. Met deze sponsorverkiezing stimuleert ViaSana al haar patiënten in beweging te blijven.  

Hoe werkt het?

Patiënten die bij ViaSana door een specialist gezien, behandeld of geopereerd zijn maken kans op een donatie. Er zijn drie prijzen die elk door één patiënt worden gewonnen. Namelijk €2.500,-, €1.000,- en €500,-. De patiënt kiest aan welke stichting of vereniging ViaSana het geld overmaakt. Om deel te nemen dient u het onderstaande formulier voor 25 februari in te vullen.

Stemmen vergaren

Als deelnemer mag u zoveel mogelijk mensen in beweging brengen om op uw ervaring te stemmen. Een mogelijkheid is om uw ervaring op social media of binnen uw vereniging te delen. De stemperiode gaat op maandag 13 maart van start en sluit op vrijdag 7 april. Na de stemperiode gaan de tien ervaringen met de meeste stemmen door naar de eindronde. Hierin bepaalt een jury, samengesteld door ViaSana, welke drie ervaringen in de prijzen vallen. 

Bekijk de voorwaarden en spelregels.

Belangrijke data
  • 25 februari | Laatste dag indienen verhaal

  • 4 maart - 5 april | Stemperiode, alle ingezonden verhalen worden tijdens deze periode gepubliceerd op onze pagina. Elke bezoeker van www.viasana.nl kan één stem uitbrengen

  • 17 april | Bekendmaking winnaars

Aanmeldformulier

Aanmelden sponsorverkiezing gesloten.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: