terug
Hoe kunnen we u helpen?

Als één van de grootste orthopedische ZBC's van Nederland is ViaSana constant op zoek naar de beste zorg voor haar patiënten. Vanuit ons perspectief om te blijven professionaliseren willen wij ook de interactie met u verbeteren. Daarom vindt u op deze pagina meer informatie over zaken die voor u relevant zijn:

Hieronder vindt u informatie over de behandelingen die ViaSana aanbiedt en de contactgegevens voor de zorgprofessionals.

Behandelingen

ViaSana is gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling van aandoeningen van het bewegingsapparaat. Met adviezen, fysiotherapie en operaties wordt binnen ViaSana een grote groep patiënten van verschillende leeftijdscategorieën aan de volgende gewrichten behandeld:


Contactgegevens zorgprofessionals

Mocht u vragen hebben of behoefte hebben om te overleggen, dan kunt u direct contact opnemen met een speciaal aangesteld e-mailadres en telefoonnummer voor de zorgprofessional:

Telefoonnummer: (0485) 476 335 Werkdagen van: 08.00u tot 17.00u

E-mailadres: eerstelijn@viasana.nl

Let op: Patiënten kunnen het beste contact opnemen met (0485) 476 330 of info@viasana.nl

14 juni | VKB congres

Op 14 maart promoveerde dr. Nicky van Melick met haar proefschrift getiteld ‘Return to play after anterior cruciate ligament reconstruction in pivoting athletes. It's time to reconstruct rehabilitation’. Uit haar onderzoek blijkt dat veel sporters na een voorste-kruisbandreconstructie weer gaan sporten zonder dat ze voldoen aan bepaalde criteria op het gebied van kracht, sprongvermogen en kwaliteit van bewegen. Vooral de kwaliteit van bewegen blijkt vaak onvoldoende te zijn en zou een mogelijke factor kunnen zijn in het opnieuw scheuren van de voorste kruisband.

Nicky: “De promotieplechtigheid was een fantastische ervaring voor mij! Het was mooi om te zien dat veel mensen die meegeholpen hebben aan mijn onderzoek ook aanwezig waren bij de promotieplechtigheid. Mijn missie om mensen met een gescheurde kruisband weer veilig te laten sporten gaat echter verder. Daarom organiseer ik op vrijdagmiddag 14 juni samen met ViaSana een congres voor (sport)fysiotherapeuten. We hebben een erg mooi programma samengesteld met vooraanstaande sprekers uit binnen- en buitenland.” 

Aanmelden en meer info >>