2 november 2017 - Informatieavond revisie knieprothese

In Nederland worden jaarlijks ruim 24.000 knieprothese operaties uitgevoerd, meestal met een goed resultaat. Dit resultaat wordt meestal behaald na 1 of 2 jaar, bekijk hier de resultaten. Toch zijn er ook patiënten die na deze revalidatieperiode nog steeds ontevreden zijn. We spreken dan over een 'niet functionerende knieprothese'. Het kan dan nodig zijn om één of meerdere onderdelen van de prothese te vervangen of verwijderen. Bijvoorbeeld wanneer de prothese is versleten of los zit. Vervanging van de prothese is niet altijd de beste oplossing, soms wordt ook een pijnbehandeling, fysiotherapie, of een kniebrace geadviseerd.2_novemberionfoavond.png?hash=a59b2cf797

Heeft u een niet goed functionerende knieprothese, dan is de informatieavond op 2 november 2017 misschien wel iets voor u.

Orthopedische specialisten geven uitleg

Met een uitgebreide presentatie vertellen de orthopedisch specialisten u meer over het ontstaan van pijnklachten, de behandelmogelijkheden, operatietechnieken en de revalidatieperiode. Uiteraard heeft u uitgebreid de mogelijkheid tot het stellen van al uw vragen. Daarnaast krijgt u patiëntenvoorlichting mee naar huis, zodat u alles thuis nog eens na kunt lezen.

Locatie

De informatieavond vindt plaats in Hotel Dormylle. Dit hotel is gelegen op hetzelfde terrein als Kliniek ViaSana aan de Hoogveldseweg 1 te Mill. U kunt gratis parkeren in de parkeergarage van het Hotel en Fitland.

Programma

Vanaf 18:30 uur – Ontvangst met koffie

  • 19:00 uur – Start presentatie
  • 20:30 uur – Einde presentatie

Uw specialisten

De presentatie wordt gegeven door de orthopedische specialisten dr. Martijn Brinkman en drs. Bas Rutten van Kliniek ViaSana:

Aanmeldingsformulier informatieavond revisie knieprothese