terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Jesse Berger

Jesse Berger volgde zijn opleiding tot orthopedisch chirurg in de Sint Maartenskliniek, UMCN St. Radboud en Rijnstate ziekenhuis, gevolgd door een spine (wervelkolom) fellowship in het Rijnstate ziekenhuis te Arnhem. Daarna is hij van 2011 tot 2019 werkzaam geweest bij de Sint Maartenkliniek in Woerden en Annatommie MC in Utrecht, beide ook centra die gespecialiseerd zijn in bewegingszorg. Aldaar heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan in de behandeling van heup- en wervelkolomproblemen.  

Bij ViaSana is het mogelijk om kwalitatief hoogstaande zorg te bieden waarbij de patiënt centraal staat. Dit in een kleinschalige organisatie waar alle zorgverleners laagdrempelig contact met elkaar hebben. Op deze wijze wordt voor onze patiënt een prettig behandelklimaat gecreëerd, waarin patiëntveiligheid en een goede arts-patiënt relatie hoog in het vaandel staan.

Wat mij heel erg aantrekt in het behandelen van patiënten met een versleten heup, is de verbetering van kwaliteit van leven die mensen na een nieuwe heup ervaren. Een heel vaak gehoorde opmerking is “dit had ik veel eerder moeten doen”. Volgens mij is dat een mooie zin die aangeeft hoe tevreden patiënten nadien zijn. 

Ook de behandeling van wervelkolom klachten is inspirerend, zowel bij patiënten met lage rugpijn als bij patiënten die uitstraling ervaren naar de benen. Bij ViaSana worden de problemen besproken in een multidisciplinair team om zorg te dragen voor een optimale behandeling.

In zijn vrije tijd is hij als het kan met zijn gezin te vinden op het water.

Overige informatie

BIG-nummer: 59057785201
AGB-code: 03005844

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Jesse Berger?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: