terug
Hoe kunnen we u helpen?

Diagnostisch Centrum DiaSana is dé aanbieder van MRI-onderzoeken in Nederland. Het centrum is een professionele organisatie, geheel zelfstandig en onafhankelijk en kent door zijn flexibele organisatiestructuur geen patiëntenwachtlijsten. Ook voor ziekenhuizen met capaciteitsproblemen wordt een oplossing op maat (met of zonder verslaglegging) geboden. De organisatie is gericht op samenwerking met aanbieders van zorg in heel Nederland: ziekenhuizen/specialisten, radiologen, huisartsen en bedrijfsartsen. Veel patiënten die in ViaSana worden behandeld, worden indien nodig doorgestuurd naar DiaSana voor een röntgenfoto en zijn op deze wijze sneller geholpen.

Als eerste in Nederland een open MRI-systeem

DiaSana beschikt als eerste in Nederland en als derde ter wereld over een Philips Panorama 1T Open MRI. Door de nieuwste techniek is hoogwaardige beeldvorming mogelijk zonder de ruimtelijke beperkingen van een gesloten MRI.

Ook voor patiënten met overgewicht en claustrofobie

Patiënten met overgewicht en ook claustrofobische patiënten konden veelal een MRI onderzoek niet ondergaan. Juist voor deze groep mensen is de open architectuur van de open-MRI de oplossing. Door de ruimte in het apparaat is het ook mogelijk functionele onderzoeken van gewrichten uit te voeren. Ouders/begeleiders van patiënten kunnen door het ontwerp van de Philips Panorama MRI direct contact houden de patiënt.

Meer informatie over DiaSana is te vinden op http://www.diasana.nl/

Heeft u bewegings- of pijnklachten? Wij luisteren graag.

Corona maatregelen
laatste nieuws