terug
Hoe kunnen we u helpen?

ViaSana hecht veel waarde aan wat u als patiënt vindt van uw behandelresultaat. MijnViaSanaresultaat.nl is als onderdeel van uw behandeling opgezet om zo nog beter de resultaten te volgen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van PROMs en PREMs. In 2012 is ViaSana als eerste in Nederland binnen de orthopedie en neurologie gestart met het meten van kwaliteit van zorg middels PROMs.

Wat zijn PROMs en PREMs?

PROMs staat voor Patient Reported Outcome Measurements. Dit betekent dat met het invullen van wetenschappelijke vragenlijsten patiënten laten weten hoe het met ze gaat. De vragen gaan over functie, pijn, kwaliteit van leven en mate van herstel.  PREMs is de afkorting voor Patient Reported Experience Measurements. Patiënten laten middels het invullen van deze vragenlijsten weten hoe ze de service, nazorg en patiëntenvoorlichting ervaren hebben. Doordat u en alle andere patiënten vóór en op diverse momenten na de operatie dezelfde vragen beantwoordt, krijgt ViaSana een goed beeld hoe het met haar patiënten gaat en wat zij van de geleverde zorg vinden.

Kwaliteitsonderzoek

De uitkomsten van het kwaliteitsonderzoek via www.mijnviasanaresultaat.nl (Interactive Studios, Rosmalen) gebruikt ViaSana samen met gegevens uit patiëntendossiers om de kwaliteit van haar zorg te blijven toetsen. Deze zeer waardevolle informatie gebruikt ViaSana om patiënten beter voor te lichten en de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Deelname onderzoek

Als onderdeel van uw behandeling wordt u door uw specialist gevraagd deel te nemen. 

Lees in onze privacyverklaring hoe ViaSana uw persoonsgegevens verwerkt.Deelname onderzoek

Als onderdeel van uw behandeling wordt u door uw specialist gevraagd deel te nemen.

Heeft u bewegings- of pijnklachten? Wij luisteren graag.