terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Andy Wijono

Drs. A. Wijono werd geboren in Surabaya, Indonesie, en groeide op in Belgie. Hij studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven, Belgie, waar hij cum laude afstudeerde. De opleiding tot orthopedisch chirurg werd voltooid in het Academisch Ziekenhuis Maastricht (opleider Prof. dr. R. Geesink). Hierna is hij een periode werkzaam geweest als chef de clinique in VieCurie Medisch Centrum, Venlo.

Buiten de algemene orthopedie gaat zijn interesse voornamelijk uit naar naar de heup- en schouderchirurgie. Hierop volgde enkele fellowships in het buitenland.

Hij was een half jaar werkzaam als Clinical Fellow in Adult Reconstructive Orthopaedics in The University of British Columbia, Vancouver, Canada bij dr.C. Duncan die als heupspecialist internationale faam heeft ontwikkeld. Nadien volgde een jaar fellowship in heupchirurgie en traumatologie in het Queen's Medical Centre, Nottingham, Engeland bij Mr. A. Manktelow, expert op het gebied van heupchirurgie.

Sinds de opleiding tot orthopedisch chirurg is drs. Wijono betrokken en actief in het bezoeken van nationale en internationale congressen omtrent actuele ontwikkelingen in heupchirurgie en (arthroscopische) schouderchirurgie. Sinds juli 2006 is hij fulltime verbonden als orthopedisch chirurg in Kliniek ViaSana.

Behalve zijn werk heeft hij als hobby's reizen en zijn gezin. Hij is getrouwd en heeft drie kinderen.

Overige informatie:

BIG-nummer: 99048593601
AGB-nummer: 03005709

Ervaringen van patiënten met drs. Andy Wijono

Wim  Römer

Wim Römer
Heupprothese

Theo  van Dijk

Theo van Dijk

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Andy Wijono?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: