terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Huub Jessen

Huub Jessen heeft de opleiding geneeskunde gevolgd aan de Rijksuniversiteit Limburg in Maastricht. Tijdens zijn studie en voorafgaand aan de specialisatie heeft hij o.a. gewerkt in Malawi en in Tanzania. De specialisatie anesthesiologie heeft hij in Nijmegen voltooid. Direct aansluitend aan de specialisatie is hij ín 1994 als anesthesioloog gestart in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) en de Sint Maartenskliniek (SMK) te Nijmegen. Vanaf 1997 was hij volledig werkzaam als anesthesioloog/pijnspecialist in het CWZ.

Hij is van 1997 tot 2003 medisch manager van het OK complex geweest, dit deed hij naast diverse andere ziekenhuiscommissies in het CWZ. In deze periode was hij ook lid van de beroepsbelangen commissie van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). In het CWZ stond hij mede aan de basis van het traject individueel functioneren van de medisch specialist via de Appraissal and Assessmant methode.

Van 2003 tot 2007 is hij voorzitter van de Vereniging Medische Staf (VMS) in het CWZ geweest. Samen met o.a. Amar Sheombar (zijn huidige directe collega) is hij de grondlegger van de pijnkliniek in het CWZ geweest.

In 2006 is hij gestart met een eigen anesthesiepraktijk buiten het ziekenhuis. Deze praktijk verzorgd de anesthesie bij tandheelkundige ingrepen voor mensen met een ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperking en bij patiënten met extreme angst voor de tandarts. In deze extramurale anesthesie praktijk is de logistiek en behandeling afgestemd op de cliënt. Deze zorg en behandeling die is afgestemd op de individuele persoon is ook de basisfilosofie van de pijnpoli in ViaSana. Samen met zijn directe collega Amar Sheombar en de andere specialisten van ViaSana staat hij voor een multidisciplinaire kwalitatief hoogwaardige pijnbehandeling op een patientvriendelijke manier.

De pijnpoli van ViaSana is gespecialiseerd in wervelkolom en gewricht gerelateerde diagnostiek en behandeling van patiënten met chronische pijn of zeer heftige (uitstralende) pijn bij mensen met een rughernia (HNP).

Overige informatie:

BIG-nummer: 19021838001 AGB-nummer: 03-089954

Expertise behandelingen van drs. Huub Jessen

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Huub Jessen?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: