terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Amar Sheombar

Amar Sheombar heeft zijn opleiding geneeskunde gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Vanaf 1999 was hij werkzaam in het CWZ eveneens in Nijmegen.

In het CWZ was hij werkzaam als anesthesioloog op de operatiekamers en werkte hij op de intensive care waar hij patiënten opving en behandelde. Daarnaast was hij als medisch manager in het CWZ het aanspreekpunt voor het management en het personeel. Na een aantal jaar heeft hij zich verder gespecialiseerd als pijnspecialist. Zo is hij sinds de invoering van de verplichte registratie voor pijnspecialisten geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologen. Inmiddels heeft hij al duizenden pijnbehandelingen uitgevoerd.

Naast zijn werkzaamheden in ViaSana zit hij in de medical board of technical innovation. Samen met acht andere specialisten onderzoeken zij hoe bestaande technieken beter ingezet kunnen worden. Verder is hij werkzaam geweest in verschillende buitenlandse ziekenhuizen. Denk hierbij aan Kenia, verschillende Caribische eilanden en Suriname. Zelf is Amar Sheombar geboren in Suriname, nog altijd vindt hij het zeer belangrijk om zijn kennis en kunde ook in deze gebieden over te brengen.

Overige informatie:

BIG-nummer: 39032244901
AGB-nummer: 03-079141

Expertise behandelingen van drs. Amar Sheombar

Ervaringen van patiënten met drs. Amar Sheombar

Joop  de Bie

Joop de Bie
Pijnpoli

Marij  de Jong

Marij de Jong
Pijnpoli

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Amar Sheombar?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: