terug
Hoe kunnen we u helpen?

Als bezoeker van uw partner/familielid heeft u de mogelijkheid om te overnachten in het hotel en te gaan fitnessen, squashen of een groepsles bij te wonen. Ontspannen kan ook, dan biedt de sauna uitkomst. Bezoekers van ViaSana ontvangen een korting op een dagkaart van het inpandige sportcentrum (Fitland).

Fitland

Fitland staat bekend om haar uitgebreide sportcentra waar wekelijks meer dan 25.000 clubleden hun conditie verbeteren, afvallen, revalideren en ontspannen.

Evenementen

Geen evenement is ons te gek. Of u een accommodatie zoekt voor een concert, beurs of seminar, Fitland Party & Events regelt alles tot in de puntjes.

Zakelijk

Ook op de zakelijke markt heeft Fitland zich geprofileerd. Denk aan bedrijfsfitness (Business & Health), teambuilding, (grootschalige) vergaderingen, congressen en het geven van gecertificeerde BHV/AED cursussen.

Feesten

Als ervaren organisator van allerlei soorten feesten staan Fitland Party & Events en De Vrije Teugel klaar om van uw (bedrijfs)feest een grandioos succes te maken. Van kinderfeestje tot bedrijfsfeest. Alles is mogelijk!

Eten & Drinken

Op zondag serveren Fitland Party & Events en De Vrije Teugel heerlijke Brunches. Eet smakelijk!

Naar de website van Fitland

Heeft u bewegings- of pijnklachten? Wij luisteren graag.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: