Knie behandelingen

De knie is een gewricht dat het bovenbeen met het onderbeen verbindt en lijkt op een groot scharnier. Op het plateau van het onderbeen beweegt de ronde vorm van het bovenbeen. Deze beweging wordt geleid door de vorm van de gewrichtsdelen, menisci, banden en spieren van de knie.

download.php?cs=2bf0e&id_token=jcerty975

ViaSana heeft een team van orthopedisch chirurgen dat gespecialiseerd is in behandelingen van een klein aantal gewrichten. Hierdoor voeren zij vaak dezelfde operaties uit, waardoor zij meer expertise opbouwen en er meer aandacht is voor het leveren van echt persoonlijke zorg. Jaarlijks voert het team van specialisten meer dan 2.200 knieoperaties uit.

In onderstaande lijst staan alle kniebehandelingen die door ViaSana worden uitgevoerd. Voor meer informatie over een van deze behandelingen kunt u op de behandeling klikken, waarna u wordt doorverwezen naar de behandelpagina. Deze behandelpagina's bevatten informatie over onder andere de diagnose, de behandeling zelf en complicaties die mogelijk kunnen optreden.

Knie oefeningen

Patiëntervaring Lambert Bus

Vierdaagse.png

Lambert Bus kreeg een knieprothese bij ViaSana. De knieprothese zorgde ervoor dat hij zijn werk weer uit kon voeren. Daarnaast gelooft hij erin dat hij de vierdaagse met knieprothese in de toekomst zonder pijnstillers uit kan lopen. Lees zijn verhaal hier:

https://viasana.nl/ervaringen/lambert-bus