terug
Hoe kunnen we u helpen?

Anita van de Ven

Anita van de Ven is 47 jaar en werkt al een aantal jaar in ViaSana als oproep-verpleegkundige. Door de pijn in haar voeten moest ze een hallux valgus operatie ondergaan. Inmiddels werkt ze weer zonder pijn in de kliniek, kan ze weer hardlopen en natuurlijk niet te vergeten, nieuwe schoenen dragen.

Anitavan de Ven

Wat waren je klachten? Wat kun je niet meer?

Ik had altijd pijn aan mijn voeten, het maakte niet uit wat voor schoenen ik aan had. Omdat ik in mijn beroep als oproepverpleegkundige veel loop en tijdens werk continu pijnklachten had, was het moment gekomen om me te laten opereren. Geen uitstel meer, wat ik al jaren deed, omdat ik wist wat het in zou houden en opzag tegen het revalidatieproces.

Wat weet je nog van de operatie?

De ruggenprik vond ik niet zo prettig. Tja dat is toch een kwestie van loslaten en dat is lastig in je eigen vakgebied zullen we maar zeggen. Maar goed het ontvangst, de begeleiding en de verzorging waren helemaal top en de operatie ging erg snel. Chapeau voor de dokter.

Hoe verliep het revalidatieproces?

Goed, van horen zeggen dat het pijnlijk zou zijn maar dàt viel reuze mee. Na vier dagen liep ik alweer op het "charmante" schoentje met het hondje. Maar niet eigenwijs zijn en goed de eerste weken de rust nemen en vooral de voet goed hoog leggen. Daarna weer een flinke meid wezen en goed oefenen met lopen. Ik heb genoten van de verplichte rust, de gezellige bezoekjes en natuurlijk van de prachtige bloemen van mijn collegae van ViaSana!

Wat kun je nu weer wat je voorheen niet kon?

Lopen, wandelen en hardlopen zonder pijn aan mijn voeten! Fantastisch dat ook het hardlopen weer goed gaat, is toch spannend als je weer gaat beginnen. En gewoon weer schoenen kunnen kopen, die niet extra breed hoeven te zijn, tja vrouwen en schoenen hè……….

Ervaringen van patiënten

Christine  van de Bilt

Christine van de Bilt
Hallux valgus

Anita  van de Ven

Anita van de Ven
Hallux valgus

Aimee  Kuijpers

Aimee Kuijpers
Hallux valgus

Clemens  van Alst

Clemens van Alst
Hallux valgus

Johan  Scheepens

Johan Scheepens
Hallux valgus

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: