terug
Hoe kunnen we u helpen?

Anny van Gend

Anny van Gend heeft een meniscus operatie, twee zenuwblokkades en een injectie voor haar rug en heupklachten gekregen. Voorheen deed traplopen ontzettend veel pijn en kon ze met moeite maar een kwartiertje lopen. Na haar operatie gaat het een stuk beter.

Annyvan Gend

Ik heb een meniscus operatie aan mijn rechterknie ondergaan. Hoe de klachten ontstaan zijn is voor mij niet helemaal duidelijk. Ik denk dat het te maken heeft met een aanrijding van jaren geleden. Toen knalde ik met mijn knie tegen de stuurkolom van de auto.

Vanwege de artikelen die ik in kranten las en de goede ervaringen van vrienden en familie koos ik voor ViaSana. Bij mijn huisarts heb ik dit aangegeven en hij heeft een verwijsbrief voor mij geschreven.

Ik heb een dagopname gehad dus ben niet zo lang in de kliniek geweest. Maar de tijd dat ik er was heb ik de zorg en begeleiding als erg goed ervaren. De operatie is op zich goed verlopen, alleen ging er in mijn geval tijdens het verdoven iets fout. Dit werd echter snel opgelost. Ook op de pijn die ik direct na de operatie kreeg, werd snel gehandeld. Ik kreeg direct pijnstillers toegediend, waar ik erg misselijk werd. Dat was wel een tegenvaller maar de zorg in ViaSana was verder uitstekend!

Ook mijn revalidatie verliep uitstekend. Ik heb binnenshuis maar één dag op krukken gelopen. De pijn heb ik nog wel een tijdje gevoeld, desondanks waren de pijnstillers die ik vanuit de kliniek meekreeg niet allemaal nodig. Het meeste kon ik ongebruikt laten.

Voor de operatie was onder andere traplopen erg pijnlijk. Nu gaat het weer als vanouds. Ook loop ik gemakkelijker, ik kon tot voor kort maar 15 minuten lopen. Dit kwam niet alleen door mijn knie. Ook had ik last van artrose in mijn rug en heupen. Daar heb ik twee zenuwblokkades voor gehad en een spuit in mijn linkerheup. Deze deden wonderen, ik loop nu weer bijna 2 uur achter elkaar.

Ervaringen van patiënten

Arthur  van Neerven

Arthur van Neerven
Knieprothese

Reggy  Siwaletti

Reggy Siwaletti
Knieprothese

Eric  Knijff

Eric Knijff
Beenstand correctie

Youri  Zoon

Youri Zoon
Voorste kruisbandoperatie

Linda  Rothoff

Linda Rothoff
Meniscus operatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: