terug
Hoe kunnen we u helpen?

Leo van de Kimmenade

Leo van de Kimmenade heeft twee totale knieprotheses waarvan de laatste in ViaSana geplaatst is. Voor de operatie was wandelen voor dhr. van de Kimmenade zeer pijnlijk en fietsen niet prettig. Nu enkele maanden na zijn operatie gaat het uitstekend en fietst hij samen met zijn vrouw maandelijks zo'n 1000 km op de E BIKE.

Leovan de Kimmenade

Ik heb een volledige rechterknieoperatie ondergaan die ik voornamelijk opgelopen heb met volleybal. Daarnaast heb ik door eerdere problemen aan mijn linkerknie de rechterknie overbelast. Doordat ik niet zo'n goede ervaringen had met het ziekenhuis waar ik mijn linkerknie heb laten vervangen en de afspraken moeilijk verliepen, werd ik via dhr. Janssen uit Beek en Donk op de hoogte gesteld over het bestaan van ViaSana.

Het verblijf, maar ook de voorbereidingen waren een openbaring omdat bij het eerste bezoek al meteen diverse onderzoeken plaatsvonden en je niet voor elk onderzoek terug moest komen. Het verblijf was in één woord geweldig, veel privacy, lekker rustig en een fijne wisselwerking tussen verzorgers en patiënt, terwijl het eten voortreffelijk was en niet te vergeten het dagelijks bezoek van Dr. Klaas van der Heijden. De operatie verliep heel goed en wat opviel in tegenstelling met de operatie aan mijn linkerknie was dat de pijnbestrijdingsmethoden zo effectief en modern waren, waardoor je al meteen een goed gevoel had bij de gewijzigde situatie en vlug aan de slag kon met de revalidatie.

Die revalidatie verliep in mijn geval heel snel, waardoor ik al na drie weken op een damesfietsje in de parkeergarage kon rondfietsen en van de twee krukken er al snel één overbodig was. Voor de operatie was wandelen een pijnlijke geschiedenis terwijl ik bij het fietsen steeds aan de knie herinnerd werd. Zoals gezegd fietste ik na zes weken weer vlot op de openbare weg, dat zou misschien wel iets vlugger zijn gegaan ware het niet dat je toch bang bent voor onvoorziene situaties. Mijn vrouw en ik zijn ervaren fietsers en fietsen nu op de E BIKE ongeveer 1000 km per maand. Met name bij het accelereren heb ik nog moeite om weer bij te komen, maar door de lichtste trapondersteuning in te schakelen, ECON, gaat het een stuk beter en kan je toch veel aan je conditie bijdragen. Ik ben nu 76 jaar en hoop nog vele jaren van mijn knie te kunnen genieten.

Ervaringen van patiënten

Jeroen  Visscher

Jeroen Visscher
Voorste kruisbandoperatie

Bea  Russens

Bea Russens
Knieprothese

Annet  Bens

Annet Bens
Voorste kruisbandoperatie

Frank  Gielis

Frank Gielis
Kijkoperatie knie

Anne  van Els

Anne van Els
Voorste kruisbandoperatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: