terug
Hoe kunnen we u helpen?

Ik sta weer naast mijn grote vriend

Ik heb veel klachten in mijn rug gehad. Dit gaf zelfs uitstraling naar beide benen. Ik kon nog geen vijf minuten lopen dan moest ik alweer gaan zitten. Elke dag had ik er last van. Als ik op vakantie ging, maar dus ook als ik gewoon aan het werk was.

Om deze redenen koos Joop voor ViaSana
Specialistisch chirurgen
Joopde Bie

Omdat ik een eigen bedrijf heb moet je toch doorwerken. Daarom deed ik eigenlijk alleen nog maar werkzaamheden waar ik bij kon zitten. De heftruck is mijn grote vriend geweest in die periode. Die stelde mij in staat om zittend toch aardig wat werkzaamheden te verrichten. Wij vernietigen en recyclen CD’s en DVD’s, dat doen we voor grote bedrijven als Warner Bros. 

ViaSana ken ik via dr. Roland Donk, hij heeft mij eerder in een ander ziekenhuis behandeld aan een nekhernia. Omdat dit naar volle tevredenheid is gebeurt wilde ik weer naar hem. Maar toen kwam ik erachter dat hij bij ViaSana werkzaam was. Ik ben hem achterna gegaan. Daar zei hij op het spreekuur dat hij de klachten in de rug niet kon behandelen, maar dat zijn collega van de pijnpoli het wel kon. Nu ben ik al een aantal keer op de pijnpoli geweest bij Amar Sheombar. Hij heeft mij steeds naar volle tevredenheid behandeld. De pijn verdwijnt steeds een aantal maanden waardoor ik weer lekker kan werken. Bij de laatste prik aan de rechterkant is de pijn zelfs al langer dan een jaar weg.

Ervaringen van patiënten

Paula  Scheffer

Paula Scheffer
Hernia operatie

Loes  Verhoeven

Loes Verhoeven
Hernia operatie

Erwin  Hokke

Erwin Hokke
Hernia operatie

Tessa  Tiller

Tessa Tiller
Hernia operatie

Corné  van Overveld

Corné van Overveld
Hernia operatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: