terug
Hoe kunnen we u helpen?

drs. Jur Vellema

Jur Vellema, geboren in 1972 te Utrecht, is orthopedisch chirurg en vanaf 1 januari 2013 werkzaam in Viasana.

Na zijn basisartsexamen aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam in 1999 vertrok hij naar de Verenigde Staten van Amerika voor een onderzoeksfellowship aan de University of North Carolina, waar hij onder leiding van professor Almekinders een onderzoek verrichtte naar peesproblematiek van de knie. Vanaf 2000 werd hij opgeleid tot orthopedisch chirurg in Maxima Medisch Centrum en het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

In 2006 gaat hij als orthopedisch chirurg werken in het Academisch Ziekenhuis Utrecht en het Centraal Militair Hospitaal, waar hij een arthroscopie fellowship (superspecialisatie) afrondt tot arthroscopisch schouder- en kniespecialist.

Vanaf 2007 werkt hij als orthopedisch chirurg in het St Anna Ziekenhuis te Geldrop, waar hij zich verder specialiseert in arthroscopische schouderchirurgie en heupchirurgie.

Naast zijn werkzaamheden is hij betrokken bij de ontwikkeling van een computergeassisteerde komplaatsing bij heupoperaties en doet hij samen met TNO en de Universiteit Maastricht onderzoek naar de ontwikkeling van een schoudermeetinstrument ter verbetering van schouderherstel na blessures. Daarnaast organiseert hij cursussen voor het opleiden van collega orthopedisch specialisten in de arthroscopische schouderchirurgie.

Jur Vellema is getrouwd en heeft 2 kinderen.

Overige informatie:

BIG-nummer: 59051680601
AGB-nummer: 03005718

Ervaringen van patiënten met drs. Jur Vellema

Jay  Plamont

Jay Plamont
Kijkoperatie schouder

Jack  Weerts

Jack Weerts
Heupprothese

Patrick  van den Berg

Patrick van den Berg
AC luxatie

Goede verhalen gehoord en wilt u ook worden geholpen door drs. Jur Vellema?

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: