terug
Hoe kunnen we u helpen?

Amber Hermens

Behandeling
In 2018 ben ik bij ViaSana geopereerd aan mijn VKB. Vooraf deze operatie ben ik elders eerder geopereerd aan mijn meniscus, waar mijn ervaring niet fijn was.

Door uiteindelijk terecht te zijn gekomen bij ViaSana is mijn gevoel voor operaties weer omgedraaid naar iets positiefs. De zorg, persoonlijke aandacht en kundigheid binnen ViaSana heb ik als zeer positief ervaren. 

Stichting / Vereniging
Voetbalvereniging Toxandria Rijkevoort 

Motivatie
Na een volledig herstel van mijn VKB blessure en operatie heeft het enige tijd geduurd voordat ik (mentaal) geen angst meer had en de moed bij elkaar had gevonden om weer te starten met mijn geliefde voetbal. 

Echter was ik ondertussen verhuisd naar een ander dorp (Rijkevoort), waar ik met open armen ben ontvangen op de voetbalclub (Toxandria) als verzorger. Helaas was er binnen Toxandria nog geen damesteam aan de gang, waar ik graag verandering in wilde brengen. Met succes heb ik een team opgericht, waar ik uiteraard zelf ook deel van uitmaak 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Door een succesvolle operatie (en langdurig herstel) heb ik de onzekerheid en angst overwonnen om wederom te gaan voetballen. En niet alleen voetbal, maar veel meer bezigheden in het dagelijks leven en sport. 

AmberHermens

Vind jij dat het verhaal van Amber onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Amber Hermens

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: