terug
Hoe kunnen we u helpen?

Sanne Simons

Behandeling
Voorste kruisbandreconstructie. Een warm thuis gevoel waar deskundigheid, respect en goede zorg bovenaan staan. Sanne heeft het Syndroom van Down en de persoonlijke benadering was top. Ze werd in haar waarde gelaten en als volwaardig mens gezien die volop in het leven staat met een passie voor judo. 

Stichting / Vereniging
Special Needs Judo Foundation (SNJF) 

Motivatie
SNJF’s missie is het helpen, ondersteunen en uitvoeren van projecten met het doel Special Needs Judoka te integreren in nationale Judo organisaties. Bevlogen bestuur en trainers dragen hun missie uit over de hele wereld en hebben hierdoor het leven van talloze mensen met een beperking verbeterd. Zo ook dat van Sanne. Ze traint met haar maatje Thomas bij de SNJF. Een bijzonder getalenteerd judokoppel dat, begeleidt door de trainers van SNJF de internationale judowereld laat zien wat mogelijk is voor sporters met een beperking. 

Motivatie behandeling nominatie
Een katademonstratie van Sanne en Thomas in 2019 op het EK in Las Palmas heeft de EJU er mede van overtuigd het aangepast judo toe te laten op het EK. De Nationale Wedstrijd Katacommisie heeft daarna het aangepast judo volledig geïntegreerd. Sanne kan, 4 maanden na de operatie, gecontroleerde judotechnieken trainen. Na verwachting herstelt ze volledig en kan ze dit jaar haar 2e dan halen en zich volledig inzetten bij katawedstrijden. Hierdoor kan ze de SNJF weer helpen hun missie voort te zetten: "Verbeter jezelf in het voordeel van anderen" 

SanneSimons

Vind jij dat het verhaal van Sanne onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Sanne Simons

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: