terug
Hoe kunnen we u helpen?

Theo Koppes

Behandeling
Mijn linkerheup is in z'n geheel vervangen in 2022. 

Vanaf het moment dat ik bij ViaSana binnenkwam voelde het al meteen goed aan. De verdere onderzoeken en gesprekken waren zeer positief en perfect op mekaar afgestemd. Weinig reistijd dus. Dokter Berger met zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Ook over de nazorg, niets dan lof. Ik zal ViaSana dan ook bij iedereen warm aanbevelen. 

Stichting / Vereniging
Alpe d'HuZes 

Motivatie
Mijn echtgenote is in 2020 overleden aan een uitgezaaide longkanker. Op het moment dat de diagnose gesteld werd, heb ik meteen besloten om mee te gaan doen met Alpe d"HuZes.

Ik wil met mijn bijdrage een steentje bijdragen om kanker de wereld uit te helpen. Ik hoop dan ook, dat ik straks weer een mooi bedrag over kan maken aan het KWF. 

Wat kunt u weer na de behandeling?
Door de deskundigheid van het medisch team, is het voor mij weer mogelijk om zonder pijn weer alles te kunnen doen. Vooral fietsen(racefiets), en wandelen kan allemaal weer zonder problemen. Daarom ga ik met een gerust gevoel voor de derde keer deelnemen aan Alpe d'HuZes. Iets mooiers is er niet, een steentje bij te kunnen dragen, om die vreselijke rotziekte de wereld uit te helpen 

TheoKoppes

Vind jij dat het verhaal van Theo onze sponsoring verdient? Geef dan je stem aan Theo Koppes

stemmen kan maar éénmalig

Stemmen is niet meer mogelijk, bekijk het overzicht.

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: