terug
Hoe kunnen we u helpen?

Als u medische gegevens wilt opvragen bij ViaSana, stuur dan een kopie van uw identiteitsbewijs mee. Met de KopieID-app van de rijksoverheid maakt u met uw mobiele telefoon of tablet een veilige kopie van uw identiteitsbewijs.

Opvragen van radiologiebeelden en/of operatieverslagen (dit kan twee weken duren)

Als u radiologiebeelden en/of operatieverslagen van ViaSana wilt aanvragen dient u dit formulier uit te printen, in te vullen en op te sturen naar Kliniek ViaSana per post naar Postbus 4, 5450 AA te Mill of per e-mail naar info@viasana.nl. Zodra wij uw formulier volledig ingevuld en ondertekend binnen hebben sturen wij de gevraagde gegevens met de post naar u op. Dit kan twee weken duren.

Als u ook andere gegevens wilt ontvangen zoals de radiologieverslagen en correspondentie met de huisarts dan kunt u dit op het formulier aangeven. U ontvangt deze dan ook met de post. 

Basisgegevens uit het medisch dossier downloaden

Als u alleen basisgegevens uit het medisch dossier wilt inzien zoals de gebruikte implantaten, labuitslagen, afspraken en opnames dan ontvangt u een e-mail met uitleg hoe u de gegevens kunt downloaden. Om deze uitleg te ontvangen stuurt u een e-mail naar aanvraagdossier@viasana.nl en vermeld u in de e-mail:

  • van welke afdeling en vanaf welk jaar (welke periode) u de gegevens wilt ontvangen
  • uw naam, adres, geboortedatum
  • uw e-mail adres én mobiel telefoonnummer waarmee u geregistreerd bent bij Kliniek ViaSana. Indien geen mobiel nummer, dan het vaste telefoonnummer;

U ontvangt de download binnen 3 werkdagen. De download wordt via een veilige mail verzonden, hieronder vindt u een handleiding wat u moet doen als u deze e-mail van ViaSana ontvangt. Na ontvangst bent u zelf verantwoordelijk voor de gegevens uit uw dossier die u hebt opgevraagd.

Corona maatregelen
laatste nieuws