terug
Hoe kunnen we u helpen?

Mangomoment van de maand

vrijdag 7 december 2018

Mangomoment van de maand

Een mangomoment is het geluksmoment dat een patiënt heeft door een klein vriendelijk gebaar van een zorgverlener. Hier en op social media delen wij eens per maand deze leuke en grappige momenten die patiënten in ViaSana meemaakten.

Directeur in werkkleding

Met de winter in aantocht ging deze maand één van de verwarmingsketels kapot bij ViaSana. Deze was niet meer te repareren, dus er werd snel een nieuwe besteld en geleverd.

Op de dag van plaatsing en aansluiten had onze vaste installateur, Comfort en Warmte W. van Deursen, echter een tekort aan deskundig personeel. Voor de directeur van dat bedrijf reden om al zijn afspraken af te zeggen en in plaats van stropdas en jasje een overall aan te trekken en het plaatsen en aansluiten van de ketel zelf te verzorgen. Dankzij dit mooie gebaar hebben medewerkers en patiënten het weer lekker warm in de kliniek.

De krukkenmaker

Veel patiënten gebruiken hun eigen krukken na een operatie. Maar wat als die krukken kapot zijn? Patiënt: "Mijn krukken waren aan de onderkant los gaan zitten, ik kreeg ze zelf niet gemaakt. De secretaresse van de verpleegafdeling viel het ook op en nam het initiatief om iemand van de technische dienst te bellen. Hij heeft toen snel mijn krukken gemaakt. Super!"


Mike Gabriël
Mike Gabriël

Marketing manager

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: