terug
Hoe kunnen we u helpen?

Agnes Roest

Agnes Roest is 80 jaar en kon door een gescheurde meniscus niet meer hardlopen. Enige tijd na haar kijkoperatie is ze weer aan het trainen voor de 100 km Sahara, dat is een etappe loop van vier dagen, dwars door de Sahara.

AgnesRoest

Waarom moest u naar ViaSana?

Elke dag deed ik aan hard lopen tot het moment dat ik in de tuin struikelde over de tuinslang en een knieblessure opliep. Sindsdien schiet mijn knie steeds op slot. Ik vond het heel erg dat ik mijn passie niet meer kon uitvoeren. Toen er na enkele weken conservatieve behandeling geen verbetering optrad, verwees de huisarts mij naar de specialist in de ViaSana kliniek in Mill. Na het maken van een MRI, bleek de meniscus gescheurd en was een kijkoperatie noodzakelijk.

Wat weet u nog van de operatie?

Ik ben zelf operatieassistent geweest dus ik wist wel ongeveer wat me te wachten stond. Persoonlijk voelde de operatie daarom als een ouderwets onder onsje. Op de monitor kon ik in mijn eigen knie kijken en zien wat de arts deed. Na de operatie ben ik nog drie uur in de kliniek geweest waarna ik naar huis kon. Ik ben heel tevreden over de persoonlijke behandeling van de chirurg en anesthesist en de accurate zorg van het personeel van de OK en de verkoeverkamer. Chapeau!

Hoe verliep de revalidatieperiode?

Tijdens de revalidatieperiode mocht ik niet hardlopen dus heb ik veel aan fitness gedaan en de fiets gepakt. In eerste instantie fietste ik in de lichtste versnelling, daarna zette ik de versnelling elke dag een tikje zwaarder. De route die ik normaal elke dag hardliep heb ik eerst gefietst. Na ongeveer vier weken ben ik weer gaan hardlopen. Elke dag ging ik een stukje verder. Inmiddels ben ik volop aan het trainen voor de 100 km Sahara, dat is een etappe loop van vier dagen, dwars door de Sahara. Ook hoop ik volgend jaar voor de zevende keer de marathon van New York te lopen.

Ervaringen van patiënten

Joop  Derks

Joop Derks
Knieprothese

Frank  Gielis

Frank Gielis
Kijkoperatie knie

Linda  Rothoff

Linda Rothoff
Meniscus operatie

Ingrid  Seijger

Ingrid Seijger
Kijkoperatie knie

Arthur  van Neerven

Arthur van Neerven
Knieprothese

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: