terug
Hoe kunnen we u helpen?

Arno Janssen

Arno Janssen is 62 jaar. Hij is penningmeester van de Copa del Agatha. Dankzij een heupprothese en een knieoperatie staat hij inmiddels weer volop in het leven.

ArnoJanssen

Wat waren uw klachten?

Ik had knieklachten waardoor ik niet meer kon sporten. Hierdoor ben ik afstanden van 5 tot 10 km gaan wandelen, maar ook dat leverde pijnklachten op. Ook wanneer ik langer dan een uur in de auto zat had ik steeds meer moeite om uit de auto te komen.Op een gegeven moment kon ik ook niet meer met mijn benen over elkaar zitten.

Waar kent u ViaSana van?

Een aantal jaar geleden heb ik een nieuwe heup gekregen in ViaSana. Vrienden bevolen mij ViaSana aan. Vanwege de goede begeleiding heb ik mijn knieproblemen ook in ViaSana laten aanpakken.

Wat weet u nog van de operatie?

Ik ben zelf zeer geinteresseerd in het menselijk lichaam en en vanuit mijn ervaringen wil ik altijd exact weten wat er gaat gebeuren en alles blijven volgen. Er was goede begeleiding en met de chirurg heb ik prima gesprekken gevoerd tijdens de operatie. Voor de kijkoperatie van de knie hoefde ik slechts een dag in de kliniek te blijven.

Hoe verliep de revalidatie?

De revalidatie heb ik wederom bij Hofmans van Benthem in Cuijk gedaan vanwege de professionele begeleiding en de mogelijkheden om na werktijd fysiotherapie te ondergaan. De revalidatie heeft ruim 5 weken geduurd waarbij ik na 3 weken al een lichte wandelvakantie heb gedaan. Was tevens een graadmeter waar mijn grenzen lagen.

Hoe is het nu met u?

Ik kan weer sporten, de pijn is volledig verdwenen en ik kan weer zeker 15 tot 20 km lopen. Ik ben meer dan tevreden over de operatie en de begeleiding en adviseer regelmatig mensen in mijn omgeving om de behandeling bij ViaSana te laten uitvoeren.

Ervaringen van patiënten

Anny  van Gend

Anny van Gend
Meniscus operatie

Bea  Russens

Bea Russens
Knieprothese

Yvonne  Bos

Yvonne Bos
Kijkoperatie knie

Piet  Altena

Piet Altena
Beenstand correctie

Thijs  Keustermans

Thijs Keustermans
Voorste kruisbandoperatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie