terug
Hoe kunnen we u helpen?

Interview 2.0: Halve marathon Eindhoven ultiem doel

Het is twee- en een half jaar geleden dat Jeroen Bevers een voorste kruisband reconstructie en standbeencorrectie onderging. Hij scheurde zijn voorste kruisband tijdens een voetbaltoernooi in Portugal. Helaas bleek een kruisbandreconstructie niet genoeg. Er moest ook een standbeen correctie plaatsvinden. Een zware operatie volgde. Toch beklom hij vier maanden later alweer de Mont Blanc. Op 11 maart 2021 zijn de pennen en plaat uit zijn been verwijderd. Hoe is het nu met Jeroen Bevers?

JeroenBevers

Verwijderen van de pennen en plaat

Het proces is goed verlopen. Ik heb te horen gekregen dat ik alweer mag fietsen. Hardlopen mag ik nog niet. Ik denk echter dat ik het wel zou kunnen. Helaas heb ik na het verwijderen van de pennen en plaat een ontsteking gekregen. Hier heb ik veel last van gehad. Gelukkig gaat het nu weer goed.

Pijn vrij snow- en wakeboarden

In het eerste interview heb ik aangegeven weer pijnvrij te willen snow- en wakeboarden. Dit is nog niet gelukt omdat de pennen en plaat irritatie veroorzaken. Nu het materiaal eruit is, hoop ik dat uiteindelijk weer te kunnen. 

Overige activiteiten

Voorheen had ik veel pijn bij werk waarbij ik mijn knie nodig had. Ik heb momenteel twee huizen waarvan wij er één aan het verbouwen zijn. Dankzij de behandelingen kan ik meer met mijn knie. Daarom heb ik besloten de verbouwing grotendeels zelf te doen.

Voetbalreis

Vanuit mijn werk gaan wij nog steeds ieder jaar naar een andere stad om daar mee te doen aan een voetbaltoernooi. Dit jaar gingen wij zelfs helemaal Kaapstad. Mijn collega’s gingen voetballen, maar ik mocht vanwege de revalidatie niet meedoen. Ik besloot naar de Tafelberg te gaan. Hier heb ik op heetste punt van de dag, het zwaarste parcours van de Tafelberg gehiket. Ik heb dit in mijn eentje gedaan. Het was ontzettend zwaar, maar het gaf veel voldoening.

Doelen

Zoals je misschien wel kunt lezen, vind ik het mooi om mezelf uit te blijven dagen. Met snowboarden ga ik bijvoorbeeld altijd off-piste. Ik ben zelfs een keer met mijn snowboard op een provinciale weg terecht gekomen. Mijn ultieme doel is de halve marathon van Eindhoven te lopen. Dankzij ViaSana lijkt dit doel werkelijkheid te worden.

Ervaringen van patiënten

Okke  Kamps

Okke Kamps
Voorste kruisbandoperatie

Harry  Wang

Harry Wang
Kijkoperatie knie

Jeroen  Bevers

Jeroen Bevers
Voorste kruisbandoperatie

Riek  van den Akker

Riek van den Akker
Knieprothese

Piet  Altena

Piet Altena
Beenstand correctie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: