terug
Hoe kunnen we u helpen?

Bea Russens

Bea Russens is 50 jaar en kreeg na 20 jaar vreselijke pijn in haar knie. Een nieuwe knie was de enige oplossing en daar plukt ze nu de vruchten van.

BeaRussens

Waarom wilt u uw verhaal vertellen?

Mijn verhaal wil ik graag vertellen om anderen moed te geven om door te gaan en niet op te geven. Na 20 jaar en 9 operaties in een ander ziekenhuis het gevoel te hebben dat je dit succes behaald hebt, geeft een olympisch gevoel. Dit met behulp van de medewerkers van Viasana. Maar ook alle andere hulp om me heen. Het is een verademing om te ervaren dat mensen bereidt zijn je te blijven helpen. Al heb je zelf soms wel het gevoel of je er goed aan doet om weer advies te vragen. Steeds weer mensen met een luisterend oor en mensen die praktische oplossingen geven.

Wat waren uw klachten?

Ik heb veel operaties gehad, denk aan: kijkoperaties, meniscus verwijderen, aantal keren schoonmaken, osteotomie(standsverandering) en nieuwe kruisbanden. Ondanks alle operaties had ik nog veel pijn en was ik nog beperkt in fietsen, lopen, sporten en werken. Om iedere keer weer na een bezoek of operatie positief te blijven viel niet altijd mee. Mijn wens was zeker om weer te kunnen dansen op mijn Sarah feest. Na een belangrijke bedenktijd en het advies van de arts bereidde ik me voor op een knieprothese.

Hoe verliep de revalidatieperiode?

Een zware en intensieve periode van herstel. Met goede begeleiding en pijnbestrijding van het personeel maar zeker ook de fijne adviezen van de orthopedieconsulente herstel ik weer. In de weken dat ik nog met krukken liep merkte ik al hoe het is om zonder pijn te lopen. Dan wil je zo graag verder. Om rust te vinden en het tempo aan te passen voor het herstel van deze operatie kost veel tijd en geduld. Dit is nog het moeilijkste voor mij. Na ongeveer drie maanden mocht ik weer op therapeutische basis werken en had ik het gevoel mijn dagelijkse dingen weer vrij normaal te kunnen doen. Door alle medewerking van mijn werkgever kreeg ik hier alle tijd voor. Het herstel is nog niet teneinde maar mijn gevoel zegt dat het goed gaat. Dat heb ik immers al kunnen ervaren tijdens de openingsdans op mijn Sarah feest. Een tevreden en hardwerkende client.

Ervaringen van patiënten

Harry  Wang

Harry Wang
Kijkoperatie knie

Bea  Russens

Bea Russens
Knieprothese

Jeroen  Bevers

Jeroen Bevers
Voorste kruisbandoperatie

Jeroen  Bevers

Jeroen Bevers
Voorste kruisbandoperatie

Anny  van Gend

Anny van Gend
Meniscus operatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: