terug
Hoe kunnen we u helpen?

Bea Russens

Bea Russens is 50 jaar en kreeg na 20 jaar vreselijke pijn in haar knie. Een nieuwe knie was de enige oplossing en daar plukt ze nu de vruchten van.

BeaRussens

Waarom wilt u uw verhaal vertellen?

Mijn verhaal wil ik graag vertellen om anderen moed te geven om door te gaan en niet op te geven. Na 20 jaar en 9 operaties in een ander ziekenhuis het gevoel te hebben dat je dit succes behaald hebt, geeft een olympisch gevoel. Dit met behulp van de medewerkers van Viasana. Maar ook alle andere hulp om me heen. Het is een verademing om te ervaren dat mensen bereidt zijn je te blijven helpen. Al heb je zelf soms wel het gevoel of je er goed aan doet om weer advies te vragen. Steeds weer mensen met een luisterend oor en mensen die praktische oplossingen geven.

Wat waren uw klachten?

Ik heb veel operaties gehad, denk aan: kijkoperaties, meniscus verwijderen, aantal keren schoonmaken, osteotomie(standsverandering) en nieuwe kruisbanden. Ondanks alle operaties had ik nog veel pijn en was ik nog beperkt in fietsen, lopen, sporten en werken. Om iedere keer weer na een bezoek of operatie positief te blijven viel niet altijd mee. Mijn wens was zeker om weer te kunnen dansen op mijn Sarah feest. Na een belangrijke bedenktijd en het advies van de arts bereidde ik me voor op een knieprothese.

Hoe verliep de revalidatieperiode?

Een zware en intensieve periode van herstel. Met goede begeleiding en pijnbestrijding van het personeel maar zeker ook de fijne adviezen van de orthopedieconsulente herstel ik weer. In de weken dat ik nog met krukken liep merkte ik al hoe het is om zonder pijn te lopen. Dan wil je zo graag verder. Om rust te vinden en het tempo aan te passen voor het herstel van deze operatie kost veel tijd en geduld. Dit is nog het moeilijkste voor mij. Na ongeveer drie maanden mocht ik weer op therapeutische basis werken en had ik het gevoel mijn dagelijkse dingen weer vrij normaal te kunnen doen. Door alle medewerking van mijn werkgever kreeg ik hier alle tijd voor. Het herstel is nog niet teneinde maar mijn gevoel zegt dat het goed gaat. Dat heb ik immers al kunnen ervaren tijdens de openingsdans op mijn Sarah feest. Een tevreden en hardwerkende client.

Ervaringen van patiënten

Youri  Zoon

Youri Zoon
Voorste kruisbandoperatie

Leo  van der Sanden

Leo van der Sanden
Knieprothese

Linda  Rothoff

Linda Rothoff
Meniscus operatie

Marian  Derksen-Stevens

Marian Derksen-Stevens
Knieprothese

Rob  Janssen

Rob Janssen
Voorste kruisbandoperatie

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie