terug
Hoe kunnen we u helpen?

Karen Vogelsangs

Karen Vogelsangs is 39 jaar en had zeer veel last van haar schouder. Na haar operatie kan ze haar werk als kapster weer volop verrichten. Zelfs fanatiek badmintonnen tijdens haar vakantie gaat zonder problemen.

KarenVogelsangs

Waarom ging u naar ViaSana?

Ik had al een paar jaar last van mijn schouder omdat hij regelmatig uit de kom schoot. Gelukkig kon ik hem steeds zelf terugduwen waardoor ik niet naar de dokter hoefde. Toch gebeurde het vaker en vaker dat mijn schouder uit de kom schoot. Zo'n drie tot vier keer per week, niet normaal dus, ramen wassen, zwaaien, tas pakken, noem maar op, bij de meest gewone handelingen ging het al mis. Het was direct duidelijk dat fysiotherapie niet zou helpen en dat ik dus naar een orthopedisch specialist moest. Omdat mijn zus bij ViaSana werkt besloot ik daarheen te gaan.

Hoe verliep het proces voorafgaand aan de operatie?

In ViaSana moest een scan gemaakt worden van mijn schouder. Daar was direct op te zien dat het labrum was gescheurd, helaas zat er niks anders op dan een operatie. Ik kreeg een intake en het ging allemaal supersnel, iedereen was erg aardig en duidelijk. De datum werd direct geprikt en drie weken later ging ik al onder het mes.

Wat weet u nog van de operatie?

Voor de operatie koos ik een blokverdoving maar omdat ik nog teveel voelde kreeg ik toch een lichte narcose. Van de operatie weet ik dus niks meer, maar toen ik bijkwam waren er aardige verpleegsters, ze brachten me snel genoeg naar een mooi eenpersoonskamertje waar ik rustig bij kon komen en waar ik wat te eten en drinken kreeg. Na een paar uurtjes mocht ik alweer naar huis met een sling om mijn arm.

Hoe verliep de revalidatieperiode?

Voor de revalidatie ben ik bij een fysiotherapeut in mijn woonplaats geweest, ook fantastisch hoe ze mij begeleid hebben. Het ging eigenlijk allemaal zeer voorspoedig en bij de controle was de dokter zeer tevreden, net zoals ikzelf! Na een paar weken kon ik weer wat klusjes op het werk doen, ik ben kapster, dus ik werk veel met mijn armen omhoog, maar ook dat ging al snel heel goed. Na een aantal maanden kon ik echt alles weer, zelfs fanatiek badmintonnen op vakantie, wie had dat ooit gedacht!

Ervaringen van patiënten

Demi  Corstjens

Demi Corstjens
Schouderpijn

Kim  Snijders

Kim Snijders
Schouderpijn

Hans  van Casteren

Hans van Casteren
Schouderpijn

Patrick  van den Berg

Patrick van den Berg
AC luxatie

Frits  Frederiks

Frits Frederiks
Schouderpijn

Herkenbare klachten? Laat ons u vrijblijvend adviseren op basis van uw persoonlijke situatie

Welcome at ViaSana

Our website is regularly visited by people from abroad.
We are currently investigating what kind of visitors these are.
Please answer the question below: